Over VGZ

Over Coöperatie VGZ

Coöperatie VGZ is één van de grootste zorgverzekeraars zonder winstoogmerk van Nederland. Onze mensen vormen een enthousiaste, informele en jonge organisatie die samen werken aan een gezonder Nederland. Elke dag weer.

Over Coöperatie VGZ

Wie zijn we

Wij werken namens onze ruim vier miljoen klanten, samen met zorgaanbieders, aan zinnige zorg in Nederland. Dat is betere zorg voor de patiënt tegen lagere kosten. Dat doen we om goede zorg in de toekomst betaalbaar en toegankelijk te houden en om onze klanten een betaalbare premie te kunnen bieden. 
Lees meer over wie we zijn »

Waar staan we voor

Bij Coöperatie VGZ willen we met de beste mensen samenwerken aan een gezonder Nederland. Onze sleutelwoorden zijn: samenwerken, verzekerden echt helpen, verantwoordelijkheid nemen, professionele kwaliteit bezitten, continue passie om te verbeteren en resultaten te boeken. Als medewerker kun jij bij ons echt verschil maken en zelf bepalen hoe groot je wilt worden.
Lees meer over waar we voor staan »

Waar geloven we in

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde voor Coöperatie VGZ en voor onze verzekerden het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. En als de balans tussen werk en privé goed is. Daarom krijg je bij ons alle ruimte om je potentieel te ontwikkelen en om je eigen keuzes te maken.
Lees meer over waar we in geloven »

De Young Professionals van VGZ

Speciaal voor jonge medewerkers die graag hard willen groeien, hebben we het platform NetWerk! opgezet. De activiteiten van dit platform hebben tot doel je te inspireren, je ontwikkeling te stimuleren en je kennis te vergroten. Bovendien maak je kennis met andere ambitieuze jonge mensen binnen Coöperatie VGZ, mensen waarvan je kunt leren en waardoor je nieuwe inzichten kunt opdoen.
Lees meer over onze Young Professionals »