Proces, Change- en informatiemanagement

03.

Informatie-
management

De afdeling Proces-, Change- en Informationmanagement (PCI) maakt, samen met Business Intelligenge en ICT, onderdeel uit van de divisie Informatievoorziening. PCI zorgt ervoor dat de informatievoorziening en het informatiebeleid van alle divisies is ingericht volgens de corporate strategie, kaders, richtlijnen en specificaties. PCI begeleidt veranderingen binnen de divisies en zorgt voor continue procesverbetering en verbetertrajecten. Dit gebeurt niet vanuit de losse pols, maar op basis van grondige analyses van business, impact en informatie. Denk hierbij aan vooronderzoeken, haalbaarheidsonderzoeken en informatieanalyses. Hiermee halen we de juiste business-vraag naar boven, zowel op het vlak van toekomstvisie als binnen concrete projecten en programma's. Daarnaast voeren we intern een gezonde strijd om onze vraag en het ICT-aanbod op elkaar afgestemd te krijgen.

Proces, change en informatiemanagement

Werkvelden

Ontdek op welke manier wij dagelijks werken aan het slimmer organiseren van de zorg. Bekijk hieronder onze verschillende werkvelden binnen deze afdeling. 

 • Business Intelligence

  De afdeling Business Intelligence maakt, samen met Proces-, Change- en Informationmanagement en ICT, onderdeel uit van de divisie Informatievoorziening.

  ../1214/Business-Intelligence.html

 • Proces-, Change- en Informationmanagement

  De afdeling Proces-, Change- en Informationmanagement (PCI) maakt, samen met Business Intelligenge en ICT, onderdeel uit van de divisie Informatievoorziening.

  ../1213/Proces-Change-en-informatiemanagement.html

Informatiemanagement vacatures

Mensen die werken bij VGZ

Een aantal van onze medewerkers vertelt je graag wat zij bij ons doen, hoe hun gemiddelde werkdag eruit ziet en hoe zij onze coöperatie als werkgever ervaren.
Klik op onderstaande foto's en maak alvast kennis met een aantal van jouw toekomstige collega's!

 • Michelle Eeltink

  Michelle Eeltink

  Functioneel Beheerder, Proces, Change & Informationmanagement
   

  VGZ biedt naast het werken in een voor mij uitdagende en interessante functie wat echt bij mij past, in een gezellig team, goede ontwikkel- en doorgroei-mogelijkheden.

  ../4006/Michelle-Eeltink.html