Business Intelligence

03.

Informatie-
management

De afdeling Business Intelligence maakt, samen met Proces-, Change- en Informationmanagement en ICT, onderdeel uit van de divisie Informatievoorziening. Alles wat we binnen de afdeling Business Intelligence doen, draait om het genereren van informatie. Afhankelijk van de organisatiestrategie en businessbehoeften, ontwerpen, beheren en optimaliseren we datasystemen en onderzoeksdata. De informatie die hieruit voorkomt, stellen we beschikbaar voor gebruik binnen de organisatie of door externe partijen. Zo ontsluiten we data die in operationele systemen is opgeslagen via een datawarehouse. En leveren we managementinformatie aan Coöperatie VGZ. Hierbij hebben we het regisseurschap over de data, waarbij we de oorsprong, definities en actualiteit van de data in het datawarehouse monitoren en beheren. 

Business Intelligence

Werkvelden

Ontdek op welke manier wij dagelijks werken aan het slimmer organiseren van de zorg. Bekijk hieronder onze verschillende werkvelden binnen deze afdeling. 

  • Business Intelligence

    De afdeling Business Intelligence maakt, samen met Proces-, Change- en Informationmanagement en ICT, onderdeel uit van de divisie Informatievoorziening.

    ../1214/Business-Intelligence.html

  • Proces-, Change- en Informationmanagement

    De afdeling Proces-, Change- en Informationmanagement (PCI) maakt, samen met Business Intelligenge en ICT, onderdeel uit van de divisie Informatievoorziening.

    ../1213/Proces-Change-en-informatiemanagement.html

Informatiemanagement vacatures

Mensen die werken bij VGZ

Een aantal van onze collega's vertelt je graag wat zij bij ons doen, hoe hun gemiddelde werkdag eruit ziet en hoe zij onze coöperatie als werkgever ervaren.
Klik op onderstaande foto's en maak alvast kennis met een aantal van jouw toekomstige collega's!