Zorginkoop

De afdeling Zorginkoop is onderdeel van de afdeling Zorg en omvat drie subafdelingen: Integrale Zorg, Specialistische Zorg en Inkoop & Contractmanagement. Dit klinkt misschien wat omslachtig, maar gezien de belangrijke rol die Zorginkoop binnen onze coöperatie heeft, is het dat niet. Vaak hebben we te maken met meervoudige, tegengestelde belangen en moet er een weloverwogen keus gemaakt worden. Daarom heeft iedere afdeling heeft een eigen, specialistische focus, met bijbehorende risico's en complexiteit. Samen zijn deze afdelingen verantwoordelijk voor de totale inkoop zorg en zorggerelateerde (hulp)middelen voor verzekerden. Daarnaast zorgen ze voor passend inkoopbeleid, ten aanzien van de zorginkoop.

Zorginkoop

Werkvelden

Ontdek op welke manier wij dagelijks werken aan het slimmer organiseren van de zorg. Bekijk hieronder onze verschillende werkvelden binnen deze afdeling. 

  • Concerninkoop

    Concerninkoop is een stafafdeling die ervoor zorgt dat we producten en diensten inkopen op een goede manier. De afdeling is onderverdeeld in Tactische Inkoop en Contractmanagement.

    ../1216/Concerninkoop.html

  • Zorginkoop

    De afdeling Zorginkoop is onderdeel van de afdeling Zorg en omvat drie subafdelingen: Integrale Zorg, Specialistische Zorg en Inkoop & Contractmanagement.

    ../1215/Zorginkoop.html

Inkoop vacatures

Mensen die werken bij VGZ

Een aantal van onze medewerkers vertelt je graag wat zij bij ons doen, hoe hun gemiddelde werkdag eruit ziet en hoe zij onze coöperatie als werkgever ervaren.
Klik op onderstaande foto's en maak alvast kennis met een aantal van jouw toekomstige collega's!