Zorginkoop

De afdeling Zorginkoop is onderdeel van de afdeling Zorg en omvat drie subafdelingen: Integrale Zorg, Specialistische Zorg en Inkoop & Contractmanagement. Dit klinkt misschien wat uitgebreid, maar gezien de belangrijke rol die Zorginkoop binnen onze coöperatie heeft, is het dat niet. Vaak hebben we te maken met meervoudige, tegengestelde belangen en moet er een weloverwogen keus gemaakt worden. Daarom heeft iedere afdeling heeft een eigen, specialistische focus, met bijbehorende risico's en complexiteit. Samen zijn deze afdelingen verantwoordelijk voor de totale inkoop zorg en zorggerelateerde (hulp)middelen voor verzekerden. Daarnaast zorgen ze voor passend inkoopbeleid, ten aanzien van de zorginkoop.

Zorginkoop

Werkvelden

Ontdek op welke manier wij dagelijks werken aan het slimmer organiseren van de zorg. Bekijk hieronder onze verschillende werkvelden binnen deze afdeling. 

 • Zorginkoop

  De afdeling Zorginkoop is onderdeel van de afdeling Zorg en omvat drie subafdelingen: Integrale Zorg, Specialistische Zorg en Inkoop & Contractmanagement.

  ../1220/Zorginkoop.html

 • Zorgkantoren

  Coöperatie VGZ heeft zeven zorgkantoren, die in zeven van de in totaal 32 regio's in Nederland de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ) uitvoeren.

  ../1222/Zorgkantoren.html

 • Zorgvernieuwing

  Coöperatie VGZ maakt zich hard voor het slimmer inrichten van de zorg en werkt hier doorlopend aan. Zorgvernieuwing is daarom een belangrijke afdeling binnen het onderdeel Zorg.

  ../1221/Zorgvernieuwing.html

Zorg vacatures

Mensen die werken bij VGZ

Een aantal van onze medewerkers vertelt je graag wat zij bij ons doen, hoe hun gemiddelde werkdag eruit ziet en hoe zij onze coöperatie als werkgever ervaren.
Klik op onderstaande foto's en maak alvast kennis met een aantal van jouw toekomstige collega's!

 • Bjorn Bellink

  Bjorn Bellink

  Team Manager - Applicatiebeheer
   

  Met alle mogelijkheden die de organisatie biedt, op het gebied van ontwikkeling, maar ook met Het Nieuwe Werken, laat Coöperatie VGZ je vrijer in de wereld staan. De grens ligt bij jezelf.

  ../3966/Bjorn-Bellink.html