Zorgkantoren

Coöperatie VGZ heeft zeven zorgkantoren, die in zeven van de in totaal 32 regio's in Nederland de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ) uitvoeren. Het gaat hierbij om langdurige zorg, zoals verpleging en verzorging, thuiszorg, geestelijke gezondheidszorg en gehandicaptenzorg. Daarnaast voeren we een aantal (subsidie)regelingen uit, waaronder het persoongebonden Budget (PB). Elk zorgkantoor regelt de inkoop van voldoende en betaalbare zorg voor haar regio. Daarnaast informeert het AWBZ-verzekerden over de zorgmogelijkheden binnen de AWBZ. Bij een tekort aan zorg registreert het zorgkantoor de regionale wachtlijsten en helpt het cliënten op deze wachtlijsten zo snel mogelijk aan zorg. Natuurlijk houden we daarbij altijd rekening met de wet- en regelgeving.

Zorgkantoren

Werkvelden

Ontdek op welke manier wij dagelijks werken aan het slimmer organiseren van de zorg. Bekijk hieronder onze verschillende werkvelden binnen deze afdeling. 

 • Zorginkoop

  De afdeling Zorginkoop is onderdeel van de afdeling Zorg en omvat drie subafdelingen: Integrale Zorg, Specialistische Zorg en Inkoop & Contractmanagement.

  ../1220/Zorginkoop.html

 • Zorgkantoren

  Coöperatie VGZ heeft zeven zorgkantoren, die in zeven van de in totaal 32 regio's in Nederland de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ) uitvoeren.

  ../1222/Zorgkantoren.html

 • Zorgvernieuwing

  Coöperatie VGZ maakt zich hard voor het slimmer inrichten van de zorg en werkt hier doorlopend aan. Zorgvernieuwing is daarom een belangrijke afdeling binnen het onderdeel Zorg.

  ../1221/Zorgvernieuwing.html

Zorg vacatures

Mensen die werken bij VGZ

Een aantal van onze medewerkers vertelt je graag wat zij bij ons doen, hoe hun gemiddelde werkdag eruit ziet en hoe zij onze coöperatie als werkgever ervaren.
Klik op onderstaande foto's en maak alvast kennis met een aantal van jouw toekomstige collega's!

 • Bjorn Bellink

  Bjorn Bellink

  Team Manager - Applicatiebeheer
   

  Met alle mogelijkheden die de organisatie biedt, op het gebied van ontwikkeling, maar ook met Het Nieuwe Werken, laat Coöperatie VGZ je vrijer in de wereld staan. De grens ligt bij jezelf.

  ../3966/Bjorn-Bellink.html