Waar staan we voor bij VGZ

Waar staan we voor

Samenwerken aan het zinnig en betaalbaar houden van de zorg in Nederland, dat kunnen we alleen met de juiste mensen, die mee willen bouwen aan onze ambitie en aan die van henzelf. Voor alle mensen die bij ons werken, willen we het onderweg zo interessant mogelijk maken. Je kunt bij ons echt verschil maken, omdat je deel uitmaakt van iets groters. Daarbij krijg je vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen. En geef je zelf vorm aan je loopbaan.

Waar staan we voor

Coöperatie VGZ is een zorgverzekeraar zonder winstoogmerk. Via merken als VGZ, IZA, UMC en Bewuzt verzekeren we ruim vier miljoen Nederlanders van goede en betaalbare zorg. Op basis van medisch-inhoudelijke kwaliteit, klantbeleving en doelmatigheid. Daarnaast willen wij de best gewaardeerde zorgverzekeraar van Nederland zijn.

Met de juiste mensen zorgen we voor goede zorg

Dat kan alleen als we de juiste mensen binnenhalen, die mee willen bouwen aan onze ambitie en aan die van henzelf. Daarom zoeken we ambitieuze mensen, die met ons het verschil willen maken. Die voor anderen willen zorgen. Extern, maar ook intern. De sleutelwoorden daarin zijn samenwerken, verzekerden echt helpen, verantwoordelijkheid nemen, professionele kwaliteit bezitten, continue passie om te verbeteren en resultaten boeken. Dat moet het uitgangspunt zijn van iedereen die bij ons werkt.

Onze ambitie en inbreng

Voor alle mensen die bij ons werken, willen we het onderweg zo interessant mogelijk maken. Je kunt bij ons echt verschil maken, omdat je deel uitmaakt van iets groters. Maar we kijken ook verder dan alleen een goed salaris, een dertiende maand en een pensioenregeling. Al onze kantoren liggen bijvoorbeeld direct aan een station én je kunt bij ons slimmer werken doordat je de ruimte hebt om dat tijd- en plaatsonafhankelijk te doen. Bij ons ontmoet je elke dag nieuwe mensen en is geen dag hetzelfde.

Hoe groot wil jij worden?

Intussen geef je zelf vorm aan je loopbaan. Je krijgt namelijk vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen. Je kunt zelf aangeven waar je naar toe wilt groeien en via welke weg je dat wilt doen. Bijvoorbeeld door relevante trainingen te volgen, of bij andere afdelingen binnen onze coöperatie rond te kijken. Het enige nadeel is dat je het zelf moet doen. Jij moet het initiatief nemen. Maar het grootste voordeel is dat je het zelf kunt doen. Want hoe groot je bij ons wilt worden, bepaal je eigenlijk zelf.