Waar geloven we in bij VGZ

Waar geloven we in

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde voor Coöperatie VGZ en voor onze verzekerden het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Daarom kijken we verder dan alleen een goed salaris, een dertiende maand en een pensioenregeling. We investeren bijvoorbeeld in Het Nieuwe Werken en geven je alle ruimte om initiatieven te starten en door te groeien. Hoe groot je bij Coöperatie VGZ wilt worden, bepaal je zelf.

Waar geloven we in

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde voor Coöperatie VGZ en voor onze verzekerden het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Waarbij ook de balans tussen werk en privé goed is. Daarom kijken we verder dan alleen een goed salaris, een dertiende maand en een pensioenregeling. We investeren bijvoorbeeld in Het Nieuwe Werken, zodat je voor een groot deel zelf bepaalt wanneer en waar je werkt. Voor de overige voorwaarden ben jij zelf aan zet.

Jouw eigen ruimte

Je krijgt alle ruimte om nieuwe initiatieven te starten, kunt in alle richtingen doorgroeien en op elk moment kiezen wat je volgende stap wordt. We geven je graag alle ruimte om je potentieel optimaal te benutten. Ook als dat op een ander vlak ligt dan waarop je bij ons binnen kwam. We denken hierin graag met je mee, want de kans is groot dat je onderweg nieuwe talenten bij jezelf, of nieuwe mogelijkheden bij ons ontdekt.

Jouw eigen ontwikkeling

We gaan er dan ook vanuit dat je voor jezelf af en toe de balans opmaakt. Doe je nog wat je wilt en dagen we je nog genoeg uit? Of ben je toe aan het verleggen van je grenzen, zou je graag een nieuw werkveld binnen onze coöperatie verkennen? We verwachten echt niet van je dat je de rest van je leven hetzelfde wilt blijven doen. Sterker nog: je maakt in elke fase van je leven bepaalde carrièrekeuzes en die vullen we graag samen in.

Jouw eigen keuzes

Het kan bijvoorbeeld zijn dat je in een andere levensfase bent beland, waarbij andere keuzes passen dan daarvoor. Wil je tijd hebben om voor je kinderen te zorgen? Of voor een ziek familielid? Wil je minder of juist meer uren per week werken? Of een tijd naar het buitenland? Kun je je 's nachts aan je eigen keukentafel beter concentreren op lastige stukken dan overdag in onze kantoortuin? Alles is bespreekbaar en het zal je verbazen hoeveel er bij ons mogelijk is.