Young Professionals bij VGZ

Young Professionals

Alleen de beste mensen, maken dat wij de beste zorgverzekeraar kunnen zijn. Daarbij geloven we in jong talent, dus hebben we speciaal voor jonge medewerkers die graag hard willen groeien, het platform NetWerk!. NetWerk! organiseert inspirerende activiteiten waardoor je samen met andere young professionals aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling werkt. Op een informele, gezellige en toch nuttige manier.

Young Professionals

Alleen de juiste mensen, maken dat wij de beste zorgverzekeraar kunnen zijn. Daarbij geloven we in jong talent, dus hebben we speciaal voor jonge medewerkers die graag hard willen groeien, het platform NetWerk!. NetWerk! organiseert inspirerende activiteiten waardoor je samen met andere young professionals aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling werkt. Op een informele, gezellige en nuttige manier.

Young Professionals

Wij willen graag de beste zorgverzekeraar zijn en dat kan alleen met de juiste mensen, die mee willen bouwen aan onze ambitie en aan die van henzelf. En er is veel mogelijk bij ons. Zo hebben een viertal collega’s zélf NetWerk! opgezet, speciaal voor jonge medewerkers die hard willen groeien. Eén van de vele voorbeelden van de mogelijkheden die je hebt én krijgt als je werkzaam bent bij Coöperatie VGZ.

Inspiratie, ontwikkeling en kennisdeling

Via NetWerk! kijk je verder dan de grenzen van je eigen bedrijfsonderdeel en je komt in contact met andere jonge professionals binnen onze organisatie en werkt met hen samen aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling. De activiteiten van Netwerk! hebben tot doel je te inspireren, je ontwikkeling te stimuleren en je kennis te vergroten. Zo kun je deelnemen aan kennissessies, workshops en informele ontmoetingsmomenten. Een paar voorbeelden van onze activiteiten: een bezoek aan de Tweede Kamer, borrels met de top, workshops 'Inleiding in de Gezondheidszorg', scenarioplanning en scenariodenken bij arbeidsontwikkeling, zeiltrips, LunchSpiration! en verschillende trainingen op het gebied van je persoonlijke ontwikkeling.

Kennismaken met anderen

Naast je ontwikkeling staat netwerken centraal. En dan hebben we het niet over zwaaien met visitekaartjes, maar echt kennismaken met andere ambitieuze jonge mensen binnen en buiten Coöperatie VGZ. Onze achterban bestaat uit ongeveer 700 Young Professionals, vanuit verschillende bedrijfsonderdelen. Allemaal mensen die aan hun ontwikkeling en carrière werken. Mensen die je kunt leren kennen, waarvan je kunt leren en waardoor je nieuwe inzichten kunt opdoen. Daarnaast helpen ze je om beter de weg te vinden binnen onze organisatie. Tevens is NetWerk! lid van de overkoepelende  bedrijfsjongerenverenigingen ICA.

Netwerk! mee

Naast leerzaam is NetWerk! vooral leuk. Dus ben jij jonger dan 35 jaar en wil je op een informele, gezellige en toch nuttige manier met je carrière bezig zijn? Wil je ervaringen opdoen en delen, die je mee kunt nemen in de rest van je loopbaan? En je nog verder en beter ontwikkelen dan alleen in de dagelijkse praktijk? Sluit je dan aan bij NetWerk!