Maartje Duifhuizen


"Coöperatie VGZ biedt mij de mogelijk om in de praktijk te ervaren wat voor mij een goede, volgende stap zou zijn"

Maartje Duifhuizen

Mijn vakgebied

Human Resources

Sinds juni 2009 ben ik werkzaam bij Coöperatie VGZ, de eerste jaren als HR Business Support Medewerker en sinds 1 maart 2015 als HR Service Adviseur. In deze rol houd ik me onder andere bezig met het geven van advies bij individuele verzuim- en ontslagcasuïstiek, ontwikkelingsvraagstukken, in-, door- en uitstroom, en functioneringsvraagstukken binnen teams en afdelingen. Ik kijk wat er mogelijk is, uitgaande van ons HR-beleid, de VGZ-Cao en relevante wet- en regelgeving.

In de rol van HR Service Adviseur heb ik continu mijn antennes uitstaan om wensen of juist knelpunten rondom HR-gerelateerde zaken op te vangen in de organisatie. Input die we o.a. gebruiken om de HR doelen uit het meerjarenplan en jaarplan te realiseren en om bijvoorbeeld ondersteuning te bieden bij organisatieveranderingen.

Daarnaast houd ik me bezig met projectwerkzaamheden. Zo ben ik momenteel betrokken bij de implementatie van AFAS, ons nieuwe e-HRM-systeem. En zo zijn collega’s bezig met bijvoorbeeld vitaliteitsprogramma’s, Match & Develop, et cetera.

Voor nu is dit een uitstekende rol, waarin geen dag hetzelfde is en ik iedere dag leer! En VGZ biedt de mogelijkheid tot thuiswerken, wat goed combineert met mijn thuissituatie. Mijn werk-privé-balans is daardoor goed!