Michelle Eeltink


"Bij VGZ krijg ik de mogelijkheid mij voortdurend te ontwikkelen binnen een inspirerende organisatie"

Michelle Eeltink

 

Mijn vakgebied

Marketing & Verkoop

In augustus 2012 ben ik bij Coöperatie VGZ gestart met de functie Functioneel Beheerder in het team Proces, Change & Information Management (PCI). Het functioneel beheer van applicaties op het gebied van Digitale Communicatie, waaronder SharePoint (intranet en extranet), MailPlus voor digitale nieuwsbrieven en Narrowcasting voor het tonen van content op schermen binnen ons kantoor. Naast de dagelijkse gebruikersondersteuning, behoorde het oplossen van incidenten, coördineren van veranderingen en ondersteunen van procesoptimalisatie tot mijn takenpakket. Doordat de applicaties door medewerkers uit de hele organisatie gebruikt werden, kreeg ik veel te zien van de verschillende vakgebieden binnen Coöperatie VGZ. Dat was erg boeiend en zorgde elke dag voor veel afwisseling en leerzame samenwerking met collega's.

Een van mijn ambities is om mij verder te ontwikkelen op het gebied van (digitale) communicatie en met name het vormgeven van communicatiemiddelen. VGZ heeft mij daarom de kans geboden om te starten met de bachelor studie Communicatie en Multimedia Design. Daarvan ben ik nu het laatste jaar aan het afronden. In 2015 ben ik overgestapt naar de functie Contentmarketeer, wat precies aansluit op mijn studie en ambities. Het team Marketingservices is verantwoordelijk voor de coördinatie, uitvoering en vormgeving van online en offline communicatiemiddelen voor onze merken, zowel voor de consumenten als zakelijke markt. Mijn takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit het contentbeheer van onze websites (VGZ, IZA, UMC Zorgverzekering, IZZ en Bewuzt), het maken van afbeeldingen voor onze social media kanalen en het aandachtsgebied Sponsoring en Events. Het contentbeheer van de websites en daarnaast bijdragen aan de organisatie van events zoals de Vierdaagse, zorgt voor een breed, leerzaam en interessant takenpakket.
 
Ik vind het echt super dat je binnen Coöperatie VGZ zoveel mogelijkheden en kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. En daarnaast ook dagelijks deel uit maken van een geweldig leuk team en organisatie, met de leukste collega's ooit! VGZ besteedt ook veel tijd aan de vitaliteit van medewerkers en een goede balans tussen werk en privé en dat alles zorgt ervoor dat ik met plezier werk. Elke dag met plezier naar mijn werk, dat betekent veel voor mij.