Traineeships

Onze traineeships bieden je de kans om een vliegende start te maken binnen Coöperatie VGZ. Na afloop ken je de organisatie van binnen en van buiten: onze afdelingen, merken, stakeholders, klantengroepen en propositie. Je weet de belangrijkste producten en de zorgketen te omschrijven en weet ook wat de plek van Coöperatie VGZ daarin is. Je hebt je professionele vaardigheden verder ontwikkeld en uitgebreide vakkennis op jouw vakgebied. Hiermee ben je klaar voor de volgende stap in je carrière bij Coöperatie VGZ!

Jouw eigen uitdaging, jouw eigen toegevoegde waarde

Tijdens jouw Traineeship voer je gedurende twee jaar drie tot vier verschillende opdrachten uit binnen verschillende bedrijfsonderdelen. Iets wat niet alleen voor ons, maar ook voor jou zo interessant mogelijk moet zijn. Na kennismaking met het bedrijfsonderdeel, bepaal je daarom in overleg met je opdrachtgever de prioriteiten en een passende opdracht. Van jou wordt verwacht dat je zelf met innovatieve ideeën komt, waarbij uitdaging voor jezelf én een toegevoegde waarde voor ons centraal staan.

Training on the job

Binnen elke opdracht ontwikkel je jouw vaardigheden en vakkennis verder. Je vertaalt trends in de markt naar kansen en levert een bijdrage aan productontwikkeling of de dienstverlening van het betreffende bedrijfsonderdeel, de afdeling of het team. Daarbij geloven wij in training on the job, leren in de werkpraktijk, waarbij je direct eigen verantwoordelijkheden hebt. We beoordelen je uiteraard op het resultaat, maar ook op zelfreflecterend vermogen, eigen initiatief en professionele- en persoonlijke ontwikkeling.

Begeleiding waarmee je echt alles uit jezelf kunt  halen

Als Trainee bij VGZ draai je vanaf de eerste dag mee in de praktijk en bepaal je voor een groot deel zelf je leerpad. Tegenover jouw zelfstandige en pro-actieve houding, staat een optimale begeleiding. Zo krijg je een mentor die je helpt met vakinhoudelijke vragen en een coach om alles uit je persoonlijke ontwikkeling te halen. Je neemt deel aan verschillende intervisiesessies en kunt terecht bij jouw buddy: een voormalig trainee die inmiddels in dienst is bij ons. Last but not least is er de programma coördinator voor praktische vragen.

Traineeship vacatures

Jouw recruiter

Mattanja.jpg

Mattanja Schuijl
06-38783518
m.schuijl@vgz.nl 

 vbImgVacanciesSocialTwittervbImgVacanciesSocialLinkedin

Een kijkje in de keuken van onze trotse (ex) trainees

Hoe krijgen we de kosten van zorg omlaag, als het eigenlijk alleen maar duurder wordt? Hoe wordt de financiering van zorg begrijpelijk en transparant voor klanten als het ook gewoon complex is?Hoe wordt het systeem van de zorg weer 'menselijk'? Hoe halen we de 'verspilling' uit de zorg als verschillende dingen voor verschillende mensen belangrijk en juist 'zinnig' zijn? Kortom werken bij Coöperatie VGZ betekent werken aan complexe en interessante vraagstukken. Wij hebben onze (ex) trainees gevraagd wat zij van hun traineeship bij Cooperatie VGZ vinden. Hieronder kun je hun verhaal vinden.

johan juist formaat.png

Kersverse manager van het social media team

Johan van den Brink

Twee jaar verder, van alles gedaan en dan ook nog eens eindigen als manager van het jong en groeiend social media team…

Hoe tof is dat?!

 

 

Lees verdervbImgVacanciesSocialLinkedinvbImgVacanciesSocialTwitter

Remco

Mijn waardevolste lessen na 17 maanden traineeship

Remco Vermeulen

Organisatievraagstukken omvatten vaak meerdere perspectieven en kennen raakvlakken met onwijs veel afdelingen. Door binnen meerdere afdelingen gewerkt te hebben, is voor mij nogmaals bevestigd dat samenwerken cruciaal is om een organisatie in zijn geheel vooruit te brengen.

Lees verdervbImgVacanciesSocialLinkedinvbImgVacanciesSocialTwitter

maaike crum juist formaat.jpg

Twee jaar en vier opdrachten

Maaike Crum

‘Wat doe je nu eigenlijk, tijdens zo’n traineeship?’ Dat is een vraag die mij ontzettend vaak gesteld is. Mijn omgeving heeft bij de start van mijn traineeship bijna geen beeld van de concrete werkzaamheden die ik binnen deze twee jaar uit ga voeren.

 
Lees verdervbImgVacanciesSocialLinkedinvbImgVacanciesSocialTwitter

Laatste blogberichten

 • Ook Coöperatie VGZ doet aan topsport!

  Naast haar werk bij Coöperatie VGZ en haar studie ook topsporter. Ilhame is afgelopen augustus Wereldkampioene Taekwon-do geworden. Lees haar verhaal!
  Geschreven door op 15 september 2017
 • Gamen onder werktijd

  Bij veel bedrijven is het ongepast om onder werktijd spelletjes te spelen. Het is immers serious business. Bedrijfsresultaten, risico’s, de strategie, klanttevredenheid, allemaal hele serieuze dingen. Daar speel je geen spelletjes mee! Maar wat nou als je met een serious game veel betere resultaten haalt? En wat als je met veel meer plezier die vervelende klus kunt doen?
  Geschreven door Hugo Kaat op 07 september 2017
 • Compliance als enabler voor innovatie en marketing

  Ik ben ervan overtuigd dat wij als zorgverzekeraar diezelfde combinatie van innovatie en marketing moeten maken. Willen we de zorg in Nederland betaalbaar houden, dan moeten we innovatief zijn. Zorg moet zinnig zijn én blijven, ook in de toekomst.
  Geschreven door op 14 juli 2017
 • Het Social Media team en VGZ – een halfjaar later

  Superieure klantbeleving begint met er zijn voor de klant op het moment en op de manier waarop zij dat wilt, en soms is dat op zondagavond via een Twitter- of Facebookbericht.
  Geschreven door Johan van den Brink op 26 juni 2017
 • Vliegende sprints in de klantmissie

  Bij VGZ zijn we steeds op zoek naar hoe we dingen beter kunnen doen voor onze klanten, en hoe we onze klanten veel meer kunnen betrekken bij de dingen die we doen.
  Geschreven door Marjolijn van der Wielen op 25 mei 2017