Jouw nieuwe baan bij VGZ?

Allround Developer

 • 38 uur per week
 • Tussen € 2696,- en € 4300,-
 • Arnhem

Wat jij maakt, is de volgende dag zichtbaar voor verzekerden. Hoe zorg jij ervoor dat toch het hele plaatje blijft kloppen en de kwaliteit van iedere oplossing goed is? 

Jouw werk

Als Allround Developer is het jouw werk om softwarecomponenten, applicaties, databases of interfaces te realiseren en optimaliseren waar onze klanten dagelijks gebruik van maken. Denk hierbij aan onze de MijnOmgevingen, of de websites van onze verschillende labels. Daarbij opereer je in een dynamische omgeving en werk je met de nieuwste technieken.
 
Met jouw ruime ervaring met Agile werken, help jij bovendien jouw gloednieuwe, multidisciplinaire Klantmissieteam om op deze manier te gaan werken. Jij speelt dan ook een belangrijke rol bij het vormen van jouw team, zowel op proces- als inhoudelijk niveau. 
 
Het resultaat? Een slagvaardig en hybride team waarin ieder lid een eigen aandachtsgebied heeft, maar ook andere rollen kan invullen. Jijzelf neemt bijvoorbeeld het ene moment Back End Ontwikkeltaken op je, het andere moment houd jij je bezig met Front End Development, Architectuur of Testing.
 
In een gemiddelde werkweek hou jij je bezig met het:
 • vertalen van klantwensen naar oplossingen in de Mijn-Omgevingen en websites;
 • ontwikkelen van hoge kwaliteit code op basis van ontwerpen van analisten/designers en jouw eigen inzicht;
 • uitvoeren van tests op de gerealiseerde applicaties, al dan niet in samenwerking met collega’s; 
 • oplossen van incidenten op een manier dat deze in de toekomst voorkomen worden;
 • speuren naar nieuwe, bruikbare ontwikkelingen en technieken binnen jouw vakgebied;
 • onderbouwd aankaarten van verbetermogelijkheden bij de Product Owner. Bijvoorbeeld op het gebied van tooling, code,  proces of teamproductiviteit.
Meer weten over Agile werken bij VGZ? Check dan het volgende filmpje https://www.youtube.com/watch?v=JIspgREyLeU&t=7s.
 

Jouw ervaring

Voor deze functie zijn we op zoek naar een ervaren Allround Developer. Jij brengt de volgende kennis en ervaring met je mee: 
 
 • minimaal een afgeronde hbo-opleiding in de richting van Informatica of soortgelijk;
 • werkervaring als .NET-ontwikkelaar en Front End Developer;
 • kennis en ervaring van Agile methodieken als Scrum en Kanban;
 • ervaring met Angular, HTML(5) en CSS 3;
 • kennis van UML, Design patterns, Software Architectuur;
 • kennis van Visual Studio, Team Foundation Server, XML, .NET en bijbehorende frameworks;
 • aantoonbare ervaring met Node.JS & Npm, Grunt, Gulp, Sketch, Axure RP, web template engines (Pug);
 • uitstekende communicatieve vaardigheden en een scherp oog voor relevante technologische ontwikkelingen. 
Jij pakt werk op als je het ziet liggen en weet goed in te schatten hoe lang je ergens mee bezig bent. Dankzij jouw goede gespreksvaardigheden weet je ook anderen te overtuigen van wat er moet gebeuren. 
 
Bij alles wat je doet, kijk je verder dan vandaag. Je weet trends op de juiste waarde te schatten en ziet of iets een zijspoor of een voor ons relevante ontwikkeling is. Eventuele knelpunten zie je vroegtijdig aankomen, waardoor je ze ofwel weet te vermijden, ofwel snel kunt oplossen. Dat wij als zorgverzekeraar in een markt opereren waar de koers regelmatig wijzigt door interne en externe invloeden, is voor jou dan ook geen enkel probleem.
 

Jouw toekomst

Vanaf je eerste werkdag als Allround Developer bij Coöperatie VGZ, ben je onderdeel van een divers team dat werkt aan het zinnig en betaalbaar houden van de zorg in Nederland. Een spannende weg, die van je vraagt dat je niet alleen nieuwe oplossingen ziet, maar deze ook met gezond verstand weet uit te voeren. 
 
Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als moderne, ambitieuze marktleider investeren we dan ook in jouw kracht, ontwikkeling en persoonlijke leiderschap. En in slimmer en flexibeler werken. Daarnaast reis je gratis met de trein en profiteren je eventuele gezinsleden net als jij van collectieve verzekeringen. 
 
Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door jezelf te blijven ontwikkelen, lef te tonen en verschil te maken, in een wereld die voortdurend verandert.

Jouw sollicitatie

Is het ontwikkelen van vernieuwende oplossingen voor onze MijnOmgevingen en websites echt jouw werk? Solliciteer dan via onderstaande knop.

Astrid van Dijk

Astrid van Dijk

Recruiter
06 - 47 09 02 17
a.vandijk@vgz.nl