Jouw nieuwe baan bij VGZ?

Front End Developer met ambitie om Allround Developer te worden

 • 38 uur per week
 • Tussen € 2696,- en € 4300,-
 • Arnhem

Wat jij maakt, is de volgende dag zichtbaar voor verzekerden. Hoe zorg jij ervoor dat toch het hele plaatje blijft kloppen en de kwaliteit van iedere oplossing goed is?

Jouw werk

Als Front End Developer is het jouw werk om onze online kanalen door te ontwikkelen, zoals onze apps, de MijnOmgevingen waar verzekerden zelf zaken kunnen regelen, of de websites van onze verschillende labels, zoals Vgz.nl of Bewuzt.nl. Daarbij opereer je in een dynamische omgeving en werk je met de nieuwste technieken.
 
Met jouw ruime ervaring met Agile werken, help jij bovendien jouw gloednieuwe, multidisciplinaire Klantmissieteam om op deze manier te gaan werken. Jij speelt dan ook een belangrijke rol bij het vormen van jouw team, zowel op proces- als inhoudelijk niveau. 
 
Het resultaat? Een slagvaardig en hybride team waarin ieder lid een eigen aandachtsgebied heeft, maar ook andere rollen kan invullen. Voor jouzelf betekent dit dat jij je ontwikkelt tot een Allround Developer die niet alleen thuis is in Front End Development, maar ook in .NET, Architectuur en Testing.
 
In een gemiddelde werkweek hou jij je bezig met het:
 • vertalen van klantwensen naar oplossingen in de Mijn-Omgevingen en websites;
 • ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van software van hoge kwaliteit;
 • uitvoeren van tests op de gerealiseerde verbeteringen en applicaties, al dan niet in samenwerking met collega’s 
 • oplossen van incidenten op een manier dat deze in de toekomst voorkomen worden;
 • speuren naar nieuwe, bruikbare ontwikkelingen en technieken binnen jouw vakgebied;
 • onderbouwd aankaarten van verbetermogelijkheden bij de Product Owner. Bijvoorbeeld op het gebied van tooling, code, proces of teamproductiviteit.
Meer weten over Agile werken bij VGZ? Check dan het volgende filmpje https://www.youtube.com/watch?v=JIspgREyLeU&t=7s.
 

Jouw ervaring

Voor deze functie zijn we op zoek naar een ervaren Allround Developer. Jij brengt de volgende kennis en ervaring met je mee: 
 
 • een afgeronde hbo-opleiding in de richting van Informatica of soortgelijk;
 • minimaal 3 jaar werkervaring als front-end ontwikkelaar;
 • kennis en ervaring van Agile methodieken als Scrum en Kanban;
 • kennis van UML, Design patterns, Software Architectuur, web template engines (Pug);
 • kennis van Team Foundation Server, Javascript, Typescript, HTML(5), CSS 3, XML, XSL(T), en jQuery;
 • aantoonbare ervaring met Node.JS & Npm, Grunt, Gulp, Sketch, Axure RP;
 • ervaring met Angular is een pré
 • uitstekende communicatieve vaardigheden en een scherp oog voor relevante technologische ontwikkelingen;
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk. 
Jij bent een zelfstandige werker die snel zijn weg weet te vinden in een nieuwe omgeving. Bij alles wat je doet, wil je mensen écht verder helpen. Jij kijkt dus continu waar het beter kan, of het nu om team-effort gaat, om je eigen werk, of om processen. Dankzij jouw goede gespreksvaardigheden weet je ook anderen te overtuigen van wat er moet gebeuren. 
 
Bij alles wat je doet, kijk je verder dan vandaag. Je weet trends op de juiste waarde te schatten en ziet of iets een zijspoor of een voor ons relevante ontwikkeling is. Eventuele knelpunten zie je vroegtijdig aankomen, waardoor je ze ofwel weet te vermijden, ofwel snel kunt oplossen. Dat wij als zorgverzekeraar in een markt opereren waar de koers regelmatig wijzigt door interne en externe invloeden, is voor jou dan ook geen enkel probleem.
 

Jouw toekomst

Vanaf je eerste werkdag als Developer bij Coöperatie VGZ, ben je onderdeel van een divers team dat niet alleen werkt aan het zinnig en betaalbaar houden van de zorg in Nederland, en ook aan superieure klantbeleving. Een spannende weg, die van je vraagt dat je niet alleen nieuwe oplossingen ziet, maar deze ook met gezond verstand weet uit te voeren. 
 
Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als moderne, ambitieuze marktleider investeren we dan ook in jouw kracht, ontwikkeling en persoonlijke leiderschap. En in slimmer en flexibeler werken. Daarnaast reis je gratis met de trein en profiteren je eventuele gezinsleden net als jij van collectieve verzekeringen. 
 
Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door jezelf te blijven ontwikkelen, lef te tonen en verschil te maken, in een wereld die voortdurend verandert.

Jouw sollicitatie

Is het ontwikkelen van vernieuwende oplossingen voor onze MijnOmgevingen en websites echt jouw werk? En wil jij je ontwikkelen van Front End Developer naar Allround Developer? Solliciteer dan vvia onderstaande knop.

Astrid van Dijk

Astrid van Dijk

Recruiter
06 - 47 09 02 17
a.vandijk@vgz.nl