Traineeships bij VGZ

Collega's aan het woord

Bij Coöperatie VGZ ontmoet je elke dag nieuwe mensen en doe je elke dag nieuwe dingen. Om je alvast een indruk te geven van wie jouw nieuwe collega's zouden kunnen zijn, laten we je graag kennismaken met een aantal van onze collega's. Zij vertellen je zelf hoe zij het werken bij Coöperatie VGZ ervaren!

Onze collega's

Zie jij jezelf al werken bij Coöperatie VGZ, maar zou je wel wat meer willen zien en horen van de mensen die al bij ons werken? Dat kan! Een aantal van onze collega's vertelt je graag wat zij bij ons doen, hoe hun gemiddelde werkdag eruit ziet en hoe zij onze coöperatie als werkgever ervaren. Klik op onderstaande foto's en maak alvast kennis met een aantal van jouw toekomstige collega's!

Open inschrijving

Zie je jezelf wel bij ons werken, maar is er op dit moment geen vacature die bij je past? Stuur ons dan een open inschrijving.

Stuur je open inschrijving

Vacature alert

Ontvang nieuwe vacatures per mail.

 


Frank Froon 

Frank Froon_editedEr is bij Coöperatie VGZ letterlijk de ruimte om je te ontwikkeling. Je krijgt hier eigen verantwoordelijkheid en de vrijheid om zelf de regie te pakken. 

Lees meer


Maartje Duifhuizen 

MaartjeDuifhuizenDoor de afwisseling tussen werkzaamheden, projecten, klussen en de contacten met collega's is geen dag hetzelfde!

Lees meer


Sanne Geurts 

Sanne geurts 65*65De zorgwereld staat nooit stil en de afdeling Corporate Communicatie dus ook niet. Het is een uitdaging om iedereen goed op de hoogte te houden.

Lees meer

Bekijk de video's van jouw toekomstige collega's

Ruud (Expertleider Content en Communicatie) en Carmen (Innovatiemanager Zorg) vertellen over hun rol binnen VGZ.

Laatste blogberichten

 • Iedereen leest mee

  Het blijft een rare gewaarwording, ik sta bij de lift en zie mijn eigen tweet voorbijkomen op het televisiescherm: Graag gedaan! ^Jossie. Dat dakje is...
  Auteur Jossie Puijenbroek Gepubliceerd: 12-04-2017
  Lees verder
 • Stilte voor de storm

  Begin april start de zorginkoop voor 2018. In deze stilte voor de storm ben ik even wat minder onderweg en meer op kantoor en...
  Auteur Marloes van der Waarde Gepubliceerd: 31-03-2017
  Lees verder
 • Werken bij het leukste team binnen VGZ

  Laat ik mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Melvin en ik werk sinds 2010 bij Coöperatie VGZ. Ik ben begonnen bij de afdeling Klachtenmanagement als medewerker Klachten en Geschillen. In 2011...
  Auteur Melvin Gepubliceerd: 21-03-2017
  Lees verder
 • Innovatie en zorg verzekeren gaat dat samen?

  Innoveren in de zorg. Dat lijkt best een uitdaging. En ik kan me voorstellen dat je innovatie, technologie en zorgverzekeren al helemaal niet in een zin verwacht. Toch is dat wat ik voor VGZ mag...
  Auteur Hugo Kaat Gepubliceerd: 11-03-2017
  Lees verder

Blogs filteren

Nieuwste vacatures