Traineeships bij VGZ

Collega's aan het woord

Bij Coöperatie VGZ ontmoet je elke dag nieuwe mensen en doe je elke dag nieuwe dingen. Om je alvast een indruk te geven van wie jouw nieuwe collega's zouden kunnen zijn, laten we je graag kennismaken met een aantal van onze collega's. Zij vertellen je zelf hoe zij het werken bij Coöperatie VGZ ervaren!

Onze collega's

Zie jij jezelf al werken bij Coöperatie VGZ, maar zou je wel wat meer willen zien en horen van de mensen die al bij ons werken? Dat kan! Een aantal van onze collega's vertelt je graag wat zij bij ons doen, hoe hun gemiddelde werkdag eruit ziet en hoe zij onze coöperatie als werkgever ervaren. Klik op onderstaande foto's en maak alvast kennis met een aantal van jouw toekomstige collega's!

Open inschrijving

Zie je jezelf wel bij ons werken, maar is er op dit moment geen vacature die bij je past? Stuur ons dan een open inschrijving.

Stuur je open inschrijving

Vacature alert

Ontvang nieuwe vacatures per mail.

 


Frank Froon 

Frank Froon_editedEr is bij Coöperatie VGZ letterlijk de ruimte om je te ontwikkeling. Je krijgt hier eigen verantwoordelijkheid en de vrijheid om zelf de regie te pakken. 

Lees meer


Maartje Duifhuizen 

MaartjeDuifhuizenDoor de afwisseling tussen werkzaamheden, projecten, klussen en de contacten met collega's is geen dag hetzelfde!

Lees meer


Sanne Geurts 

Sanne geurts 65*65De zorgwereld staat nooit stil en de afdeling Corporate Communicatie dus ook niet. Het is een uitdaging om iedereen goed op de hoogte te houden.

Lees meer

Bekijk de video's van jouw toekomstige collega's

Ruud (Expertleider Content en Communicatie) en Carmen (Innovatiemanager Zorg) vertellen over hun rol binnen VGZ.

Laatste blogberichten

 • Nationale traumadag

  In het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg wordt ieder jaar de Nationale Traumadag georganiseerd. Dit is een terugkerend evenement dat in samenwerking met allerlei partijen...
  Auteur Marjolein van der Wielen Gepubliceerd: 24-01-2018
  Lees verder
 • Ook Coöperatie VGZ doet aan topsport!

  Mijn naam is Ilhame El Kafroune, ben 28 jaar en studeer master fiscaal recht met civiel effect. Ik werk als parttimer bij VGZ...
  Auteur Ilhame El Kafroune Gepubliceerd: 15-09-2017
  Lees verder
 • Gamen onder werktijd

  Bij veel bedrijven is het ongepast om onder werktijd spelletjes te spelen. Het is immers serious business. Bedrijfsresultaten, risico’s...
  Auteur Hugo Kaat Gepubliceerd: 07-09-2017
  Lees verder
 • Compliance als enabler voor innovatie en marketing

  De meest succesvolle organisaties combineren innovatie en marketing uitmuntend. Denk aan organisaties als Apple, Facebook en Google...
  Auteur Jurre Horsels Gepubliceerd: 14-07-2017
  Lees verder

Blogs filteren

Nieuwste vacatures