Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Wij vinden onze collega's belangrijk en willen dat graag tastbaar maken door middel van een goede arbeidsvoorwaardenregeling. Waarbij we verder kijken dan alleen een salaris, een 13e maand en een pensioenregeling. We investeren in de ontwikkeling van je kennis en vaardigheden, maar ook in een goede bereikbaarheid, flexibele werktijden en de juiste werkprivé balans.

Arbeidsvoorwaarden

Op het moment dat je in dienst treedt van Coöperatie VGZ, hoor je direct bij het belangrijkste deel van onze organisatie. Dat we dat vinden, willen we graag tastbaar maken. Eén van de manieren waarop we dat doen, is het bieden van een goede arbeidsvoorwaardenregeling. Een aanzienlijk deel van de arbeidsvoorwaarden kies je dan ook zelf, omdat alleen jij weet wat voor jou van toegevoegde waarde is.

We investeren graag in jouw ontwikkeling

We investeren graag in de ontwikkeling van je kennis en vaardigheden en dat zie je terug in onze arbeidsvoorwaarden. Zo stimuleren we je om opleidingen te volgen. Wellicht kan dit intern, waarbij je leert van je eigen collega's. Maar als je trainingsvraag niet intern beantwoord kan worden, is het ook mogelijk om extern een opleiding te volgen.

Goede regelingen, ook voor je gezin

Je contract is voor een vast aantal uren per jaar, maar je werkt flexibel. Dit betekent dat je meer werkt wanneer het drukker is en minder in rustigere perioden. We realiseren ons heel goed hoe belangrijk het is dat werk en privé in balans zijn met elkaar. Je eventuele gezinsleden profiteren net als jij van korting op je ziektekostenverzekering. Je krijgt een vakantietoeslag én een eindejaarsuitkering. Daarnaast is er een goede pensioenregeling waar je automatisch aan deelneemt.

Gratis met de trein naar je werk en voor alternatief vervoer een vergoeding

We zijn voorstander van reizen met het openbaar vervoer of de fiets. Je bent natuurlijk vrij om zelf te kiezen hoe je naar je werk reist, maar we stimuleren groen reizen. Zo reis je gratis met de trein naar je werk, maar je mag natuurlijk ook zelf vervoer regelen. We geven je dan een reiskostenvergoeding.