Marketing & Verkoop

Marketing & Verkoop maken zich er hard voor dat verzekerden voor ons kiezen door het (door)ontwikkelen van onze producten en diensten. Verkoop strijdt voor onze plek in de grootzakelijke markt. Collectieve contracten bij bedrijven met meer dan >500 medewerkers, waar thema’s als duurzame inzetbaarheid en het terugdringen van verzuim centraal staan. Of verenigingen met meer dan 50.000 leden, waarbij thema’s als ziektepreventie en zelfredzaamheid voor ouderen spelen.

Marketing richt zich vooral op het ontwikkelen en wegzetten van verzekeringspakketten voor de consument. Waar hebben onze ruim 4 miljoen verzekerden behoefte aan en hoe kunnen we daar op inspelen? En via welke kanalen zetten we onze labels het beste in de markt? Vragen waarop Marketing dagelijks antwoord geeft.

Hoewel Marketing & Verkoop wezenlijk van elkaar verschillen, is er ook één grote, gemene deler. Beide afdelingen zoeken steeds weer de balans tussen wens en realiteit, maatwerk en standaardoplossingen. Zorg moet immer zinnig zijn en dus rendabel.

 

Marketing & Verkoop vacatures

Jouw recruiter

Mascha van Houten 65x65.jpg

Mascha van Houten
06-42359353
mascha.vanhouten@vgz.nl 

 vbImgVacanciesSocialTwittervbImgVacanciesSocialLinkedin

Werkgebieden binnen Marketing & Verkoop

Wil je alvast kennismaken met Coöperatie VGZ en ontdekken op welke manier wij dagelijks werken aan een gezonder Nederland? Bekijk dan hieronder onze verschillende vakgebieden Marketing & Verkoop. Veel afdelingen hebben raakvlakken met elkaar en daar kiezen we bewust voor. Wij geloven dat het over de grenzen van je eigen vakgebied heen kunnen kijken, denken en werken bijdraagt aan succes. Dit is ook één van de redenen waarom veel van onze marketing, verkoop en IT collega’s in Agile teams werken. We zeggen niet voor niets: werken aan een gezonder Nederland, doe je samen.

Marketing

Marketing zorgt ervoor dat onze merken met de juiste producten en diensten en het juiste verhaal in de markt worden gezet. Wij verdiepen ons in alle doelgroepen, van grootzakelijk tot de individuele klant. 

Lees meer

 

Verkoop

Wat ons betreft betekent een collectief contract veel meer dan alleen korting voor de werknemer. Vanuit Verkoop zijn wij dan ook het hele jaar met organisaties in gesprek over wat er bij hen speelt op de factor 'mens'. 

Lees meer

 

Een kijkje in de keuken van onze trotse collega's

Hoe krijgen we de kosten van zorg omlaag, als het eigenlijk alleen maar duurder wordt? Hoe wordt de financiering van zorg begrijpelijk en transparant voor klanten als het ook gewoon complex is?Hoe wordt het systeem van de zorg weer 'menselijk'? Hoe halen we de 'verspilling' uit de zorg als verschillende dingen voor verschillende mensen belangrijk en juist 'zinnig' zijn? Kortom werken bij Coöperatie VGZ betekent werken aan complexe en interessante vraagstukken. Wij hebben onze collega's gevraagd naar projecten waar ze met veel plezier aan hebben gewerkt en trots op zijn. Hieronder kun je hun voorbeelden vinden.

VGZ-Werken-bij-werkt-BHo-2403-310x148 - kopie.jpg

Bruggen bouwen loont

Vroeger bedachten we als zorgverzekeraar wat goed was voor onze klanten, of hoe zorgaanbieders het moesten doen. Die tijd is voorbij.

Michiel Schotman, Key Accountmanager Privaat

Je hebt elkaar nodig om datgene te doen wat de klant nodig heeft. Ik maak me dan ook hard om een brug te slaan tussen mijn klanten, de interne organisatie en directe collega’s.  

Lees verdervbImgVacanciesSocialLinkedinvbImgVacanciesSocialTwitter

VGZ-Werken-bij-bespreking-BHo-2802-310x148 - kopie.jpg

Bewuzt en nieuwe propositie UMC

Wensen uit de markt vertalen naar nieuwe producten en diensten. Dat is de uitdaging bij propositiemarketing.

Joos van den Eerenbeemt, Senior Propositie Marketeer

Door goed te luisteren naar klanten kom je soms tot dingen waar je anders nooit aan gedacht had. En daar komen mooi dingen uit zoals de ontwikkeling van Bewuzt en een nieuwe propositie voor UMC.

Lees verdervbImgVacanciesSocialLinkedinvbImgVacanciesSocialTwitter

VGZ-Werken-bij-overleg-BHo-5805-310x148 - kopie.jpg

Vernieuwen in en met de grootzakelijke markt

We willen voet aan de grond krijgen bij bedrijven met meer dan 500 werknemers, maar wel op een zinnige manier.

Claus Patz, Key Accountmanager Privaat Grootzakelijke markt

Koude acquisitie is niet meer van deze tijd, daarom focussen we ons op organisaties waar we al een relatie mee hebben. Het mooie is dat steeds meer organisaties deel willen uitmaken van zorgvernieuwing.

Lees verdervbImgVacanciesSocialLinkedinvbImgVacanciesSocialTwitter

Laatste blogberichten

 • Nationale traumadag

  In het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg wordt ieder jaar de Nationale Traumadag georganiseerd. Dit is een terugkerend evenement dat in samenwerking met allerlei partijen...
  Auteur Marjolein van der Wielen Gepubliceerd: 24-01-2018
  Lees verder
 • Ook Coöperatie VGZ doet aan topsport!

  Mijn naam is Ilhame El Kafroune, ben 28 jaar en studeer master fiscaal recht met civiel effect. Ik werk als parttimer bij VGZ...
  Auteur Ilhame El Kafroune Gepubliceerd: 15-09-2017
  Lees verder
 • Gamen onder werktijd

  Bij veel bedrijven is het ongepast om onder werktijd spelletjes te spelen. Het is immers serious business. Bedrijfsresultaten, risico’s...
  Auteur Hugo Kaat Gepubliceerd: 07-09-2017
  Lees verder
 • Compliance als enabler voor innovatie en marketing

  De meest succesvolle organisaties combineren innovatie en marketing uitmuntend. Denk aan organisaties als Apple, Facebook en Google...
  Auteur Jurre Horsels Gepubliceerd: 14-07-2017
  Lees verder

Blogs filteren