Staf

Als zorgverzekeraar opereren we in een markt die continu verandert, onder invloed van zowel de politiek, als de publieke opinie. Op vrijwel iedere stap die we zetten, is wet- en regelgeving van toepassing, maar tegelijkertijd moeten we als organisatie wendbaar blijven. Iets waar een zo efficiënt en effectief mogelijke bedrijfsvoering noodzakelijk voor is. En dat is precies waar de stafafdelingen zich vanuit hun expertise hard voor maken. Organisatie breed kijken zij iedere dag weer of wij nog het juiste doen om zinnige zorg in Nederland te realiseren.

Ze kijken kritisch naar de toegevoegde waarde van producten en diensten, formuleren beleid en ondersteunen bij de uitvoering. HR zorgt bijvoorbeeld voor de juiste menskracht, Financiën waakt over onze premiestelling en Internal audit houdt ons aan onze eigen normen. Zo zorgen al deze afdelingen dat onze organisatie weloverwogen kan ondernemen, veranderen en vernieuwen! 

Staf vacatures

Jouw recruiter

Mascha van Houten 65x65.jpg

Mascha van Houten
06-42359353
mascha.vanhouten@vgz.nl 

 vbImgVacanciesSocialTwittervbImgVacanciesSocialLinkedin

Werkgebieden binnen staf

Ontdek op welke manier wij vanuit Human Resources, Communicatie, Facility Management, Finance, Risk & Compliance & Veiligheid, Juridische zaken, Internal Audit en Vermogensbeheer & Treasury dagelijks samen werken aan zinnige zorg. Hieronder kun je meer te weten komen over deze verschillende werkgebieden. 

Human Resources

Human Resources maakt zich hard voor de juiste mens op de juiste plek binnen onze organisatie, en voor de mobiliteit, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van al die verschillende mensen. 

Lees meer

 

Facility Management

Bij Facility Management staat de medewerker  centraal. Wij zorgen ervoor dat onze collega’s hun werk goed kunnen doen. En we doen er alles aan om VGZ als werkgever te laten verbeteren.

Lees meer

 

Risk, Compliance & Veiligheid

Risk, Compliance & Veiligheidszaken is betrokken bij alles wat te maken heeft met risico’s en fraudebeheersing. Samen met het management houden wij de bedrijfsvoering beheerst. 

Lees meer

 

Internal Audit

Operational audits, financial audits, IT-audits en compliance audits, zomaar een greep uit de controles waarmee Internal Audit toetst of wij als organisatie nog het juiste doen. In feite fungeren wij als thermometer voor de directie, divisievoorzitters, Raad van Bestuur, Raad van Commissarissen.

Lees meer

 

Communicatie

Communicatie laat zien wie wij als organisatie zijn en vertaalt onze organisatiedoelstellingen naar een eenduidig verhaal dat helder laat zien wat we willen bereiken, voor wie en op welke manier. 

Lees meer

 

Finance

Vanuit Finance verzorgen we niet alleen de financiële administratie en betalingen, maar houden we ook de besturingsvariabelen nauwlettend in de gaten. 

Lees meer

 

Juridische zaken

Als juristen, houden wij de business op de hoogte van veranderende wet- en regelgeving. Wij denken mee over contracten, juridische- structuren en aspecten bij producten, beleid en processen. 

Lees meer

 

Vermogensbeheer & Treasury

Bij Vermogensbeheer beleggen we het vermogen van VGZ om de financiële buffer te optimaliseren. Ons doel is een zo hoog mogelijk rendement tegen een aanvaardbaar risico, met als doel een zo laag mogelijke zorgverzekeringspremie nu en in de toekomst. Zodat kwalitatief goede zorg betaalbaar is en blijft voor onze verzekerden.

Lees meer

 

Een kijkje in de keuken van onze trotse collega's

Hoe krijgen we de kosten van zorg omlaag, als het eigenlijk alleen maar duurder wordt? Hoe wordt de financiering van zorg begrijpelijk en transparant voor klanten als het ook gewoon complex is?Hoe wordt het systeem van de zorg weer 'menselijk'? Hoe halen we de 'verspilling' uit de zorg als verschillende dingen voor verschillende mensen belangrijk en juist 'zinnig' zijn? Kortom werken bij Coöperatie VGZ betekent werken aan complexe en interessante vraagstukken. Wij hebben onze collega's gevraagd naar projecten waar ze met veel plezier aan hebben gewerkt en trots op zijn. Hieronder kun je hun voorbeelden vinden.

VGZ-Werken-bij-overleg-BHo-2325-310x148 - kopie.jpg

Communicatie rondom Huisartsencontractering

Als Communicatieadviseur zit je met je neus boven op 'waar het om gaat'. 

Jordi van Baardewijk, Senior Corporate Communicatieadviseur

Begin 2015 hadden we een conflict met een groep huisartsen er ontstond veel media-aandacht rondom dit onderwerp en onze inkopers lagen onder vuur. Bij de volgende contracteringsronde wilden we dit voorkomen door een andere aanpak te kiezen.

Lees verdervbImgVacanciesSocialLinkedinvbImgVacanciesSocialTwitter

VGZ-Werken-bij-overleg-BHo7106-310x148 - kopie.jpg

'Gezond Bezig'


Collega's ondersteunen op het gebied van vitaliteit.

Frank Froon, Beleidsadviseur Vitaliteit & Verzuim

Vitaliteit is breder dan alleen gezond eten en bewegen, daar hoort ook geluk, sociaal welbevinden en ontwikkeling bij. Een van de initiatieven waar ik dan ook trots op ben is het programma “Gezond bezig”.  We bieden een online vitaliteitsplatform met een breed palet aan workshops. 

Lees verdervbImgVacanciesSocialLinkedinvbImgVacanciesSocialTwitter

VGZ-Werken-bij-overleg-BHo-2220-310x148 - kopie.jpg

VNG Aanbesteding

Als Controller ben je de adviseur en challenger van de business. 

Sander Zieck, Senior Controller

Inschrijven op een aanbesteding is een topprestatie waarbij in korte tijd veel wordt gevraagd van diverse professionals binnen VGZ. Dit voorjaar is intensief samengewerkt op de aanbesteding voor de VNG, een collectiviteit van 400.000 verzekerden. Serieus werk, want als Coöperatie VGZ wil je een verantwoord, mooi en scherp aanbod uitbrengen.

 Lees verdervbImgVacanciesSocialLinkedinvbImgVacanciesSocialTwitter

Laatste blogberichten

 • Iedereen leest mee

  Het blijft een rare gewaarwording, ik sta bij de lift en zie mijn eigen tweet voorbijkomen op het televisiescherm: Graag gedaan! ^Jossie. Dat dakje is...
  Auteur Jossie Puijenbroek Gepubliceerd: 12-04-2017
  Lees verder
 • Stilte voor de storm

  Begin april start de zorginkoop voor 2018. In deze stilte voor de storm ben ik even wat minder onderweg en meer op kantoor en...
  Auteur Marloes van der Waarde Gepubliceerd: 31-03-2017
  Lees verder
 • Werken bij het leukste team binnen VGZ

  Laat ik mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Melvin en ik werk sinds 2010 bij Coöperatie VGZ. Ik ben begonnen bij de afdeling Klachtenmanagement als medewerker Klachten en Geschillen. In 2011...
  Auteur Melvin Gepubliceerd: 21-03-2017
  Lees verder
 • Innovatie en zorg verzekeren gaat dat samen?

  Innoveren in de zorg. Dat lijkt best een uitdaging. En ik kan me voorstellen dat je innovatie, technologie en zorgverzekeren al helemaal niet in een zin verwacht. Toch is dat wat ik voor VGZ mag...
  Auteur Hugo Kaat Gepubliceerd: 11-03-2017
  Lees verder

Blogs filteren