Facility management

Bij Coöperatie VGZ werken we aan zinnige zorg, waarbij de patiënt centraal staat en verspilling vermeden wordt. Zorg die kwalitatief goed is, maar vooral ook betaalbaar voor iedereen. Dit kunnen we alleen realiseren als onze eigen beheerskosten met de vereiste kwaliteit zo laag mogelijk gehouden kunnen worden. En als de gehele bedrijfsvoering zo effectief en efficiënt mogelijk werkt. Als afdeling Facility Management maken wij dit mogelijk door te zorgen voor een inspirerende werkomgeving. Wat ons betreft kan het altijd beter, nóg kostenefficiënter. Dat maakt ons werk ook zo leuk en tegelijkertijd lastig. We zijn altijd aan het vernieuwen en verbeteren, maar in tussentijd gaan de dagelijkse werkzaamheden wel gewoon door…

Wie zijn wij en wat doen wij
Bij Facility Management staat de medewerker van Coöperatie VGZ centraal. Wij zorgen ervoor dat onze collega’s hun werk goed kunnen doen. En we doen er alles aan om VGZ als werkgever te laten verbeteren op het gebied van huisvesting, vitaliteit, duurzaamheid en innovatie. Van de juiste inrichting van onze panden, tot de doorontwikkeling van slimmer werken. En van klimaatbeheersing, tot gezond eten in de kantine. Tegelijkertijd brengen we de beheerskosten met iedere vernieuwing het liefst omlaag. Als zorgverzekeraar willen we immers zo min mogelijk beheerskosten op onze premies laten drukken.

Samenwerken aan het beste idee
Om dit voor elkaar te krijgen zoeken we continu de samenwerking op met andere bedrijfsonderdelen. Alle neuzen op één lijn krijgen is weleens lastig, maar als het lukt is het eindresultaat des te beter! Wat we doen brengen we daarom niet als ‘feit’, maar als idee. En nog liever verbeteren we onze ideeën aan de hand van de ideeën die de business daarover heeft. Samen veranderen en verbeteren gaat immers zoveel sneller dan alleen!

Blijven bewegen, blijven verbeteren
Ook als team zijn we continu in beweging, proberen we onszelf te blijven ontwikkelen en innoveren. Daarbij durven we ook echt kritisch naar onszelf te kijken. Voegen we als afdeling nog voldoende waarde toe, is wat we doen nog zinnig, of moeten we veranderen? Op deze manier naar je werk kijken, dat moet je durven! Gelukkig bestaat ons team uit betrokken mensen die echt van mens & organisatie en dus van Coöperatie VGZ houden. Wij willen verschil maken, onze nek uitsteken en dingen anders doen om bij te dragen aan de doelen van de organisatie. En dan wel op een zinnige manier, zonder dat we het wiel steeds opnieuw uitvinden. We learn from the best practices and practice the best learnings!

Staf vacatures

Jouw recruiter

Mascha van Houten 65x65.jpg

Mascha van Houten
06-42359353
mascha.vanhouten@vgz.nl 

 vbImgVacanciesSocialTwittervbImgVacanciesSocialLinkedin

Een kijkje in de keuken van onze collega's

Hoe krijgen we de kosten van zorg omlaag, als het eigenlijk alleen maar duurder wordt? Hoe wordt de financiering van zorg begrijpelijk en transparant voor klanten als het ook gewoon complex is?Hoe wordt het systeem van de zorg weer 'menselijk'? Hoe halen we de 'verspilling' uit de zorg als verschillende dingen voor verschillende mensen belangrijk en juist 'zinnig' zijn? Kortom werken bij Coöperatie VGZ betekent werken aan complexe en interessante vraagstukken. Wij hebben onze collega's gevraagd naar projecten waar ze met veel plezier aan hebben gewerkt en trots op zijn. Hieronder kun je hun voorbeelden vinden.

VGZ-Werken-bij-bellen-BHo-2144-310x148 - kopie.jpg

Self Service Facility Management

Aan het roer staan van je eigen ontwikkeling.

Melanie Schipper, Klantmanager Facility Management

Het project had tot doel dat onze collega’s meer facilitaire zaken zelf konden regelen. Een deel van de werkzaamheden van onze service desk werd gedigitaliseerd, waardoor Klachten, Wensen, Informatieverzoeken en Storingen (KWIS) niet meer telefonisch doorgegeven hoeven te worden.

Lees verdervbImgVacanciesSocialLinkedinvbImgVacanciesSocialTwitter

VGZ-Werken-bij-overleg-BHo-2325-310x148 - kopie.jpg

Communicatie rondom Huisartsencontractering

Als Communicatieadviseur zit je met je neus boven op 'waar het om gaat'. 

Jordi van Baardewijk, Senior Corporate Communicatieadviseur

Begin 2015 hadden we een conflict met een groep huisartsen er ontstond veel media-aandacht rondom dit onderwerp en onze inkopers lagen onder vuur. Bij de volgende contracteringsronde wilden we dit voorkomen door een andere aanpak te kiezen.

Lees verdervbImgVacanciesSocialLinkedinvbImgVacanciesSocialTwitter

VGZ-Werken-bij-overleg-BHo7106-310x148 - kopie.jpg

'Gezond Bezig'


Collega's ondersteunen op het gebied van vitaliteit.

Frank Froon, Beleidsadviseur Vitaliteit & Verzuim

Vitaliteit is breder dan alleen gezond eten en bewegen, daar hoort ook geluk, sociaal welbevinden en ontwikkeling bij. Een van de initiatieven waar ik dan ook trots op ben is het programma “Gezond bezig”.  We bieden een online vitaliteitsplatform met een breed palet aan workshops. 

Lees verdervbImgVacanciesSocialLinkedinvbImgVacanciesSocialTwitter

Laatste blogberichten

 • Van Passie naar Droombaan

  Ik dacht dat ik de leukste baan had bij VGZ. Niets is minder waar.
  Auteur Mascha van Houten Gepubliceerd: 27-03-2018
  Lees verder
 • 24 uur in een ziekenhuisbed …

  Het is 02.30 uur. Voor de tweede keer deze nacht word ik gewekt. De verpleegkundige komt kijken of alles goed gaat met mij. Nog geen uur later wordt ...
  Auteur Carmen Caspers Gepubliceerd: 06-03-2018
  Lees verder
 • Doelmatig mensenwerk…

  Een dagelijks bakkie koffie; waste of toch niet? Als contractmanager bij Concern Inkoop probeer ik actief te werken aan het effectief onderhouden van relaties binnen...
  Auteur Robert Jansen Gepubliceerd: 02-03-2018
  Lees verder
 • Een dag uit mijn leven als Agile Coach

  In 2016 zijn hebben we een belangrijke stap genomen in het Agile werken. DataCare werd getransformeerd naar MDT’s (Multi Disciplinaire Teams). Om deze...
  Auteur Marc Eelen Gepubliceerd: 08-02-2018
  Lees verder

Blogs filteren