VNG Aanbesteding

Inschrijven op een aanbesteding is een topprestatie waarbij in korte tijd veel wordt gevraagd diverse professionals binnen VGZ. Dit voorjaar is intensief samengewerkt op de aanbesteding voor de VNG, een collectiviteit van 400.000 verzekerden. Serieus werk, want als Coöperatie VGZ wil je een verantwoord, mooi en scherp aanbod uitbrengen.

Op alle gebieden moesten we scherp zijn, de juiste punten behalen, knock out criteria uitsluiten, en onze positie ten opzichte van de concurrentie analyseren en strategisch inzetten. Dit in samenwerking met diverse disciplines binnen de Coöperatie VGZ, zoals Zorg, Klantenservice & Operatie, Commercie en Financiën. En dan is het heel mooi om te zien dat we daadwerkelijk binnen 6 weken een goed aanbod neer kunnen leggen.

Het mooie is dat er ieder jaar wel zo’n groot project is en dat Financiën betrokken is bij alle strategische projecten. Als Controller ben je de adviseur en challenger van de business. De business komt met plannen, wij stellen de kritische vragen, op zoek naar de onderbouwing. We brengen de risico’s in kaart, maken verbinding met goedgekeurd beleid en trekken de impact breder. Het feit dat je moet begrijpen wat er in het hoofd van de managers gebeurt, tegelijkertijd kritisch moet zijn en meezoekt naar wat er wél mogelijk is, maakt mijn rol heel interessant!

Sander Zieck, Senior Controller Divisie Commercie

Staf vacatures

Jouw recruiter

Mascha van Houten 65x65.jpg

Mascha van Houten
06-42359353
mascha.vanhouten@vgz.nl 

 vbImgVacanciesSocialTwittervbImgVacanciesSocialLinkedin