Traineeships

Onze traineeships bieden je de kans om een vliegende start te maken binnen Coöperatie VGZ. Na afloop ken je de organisatie van binnen en van buiten: onze afdelingen, merken, stakeholders, klantengroepen en propositie. Je weet de belangrijkste producten en de zorgketen te omschrijven en weet ook wat de plek van Coöperatie VGZ daarin is. Je hebt je professionele vaardigheden verder ontwikkeld en uitgebreide vakkennis op jouw vakgebied. Hiermee ben je klaar voor de volgende stap in je carrière bij Coöperatie VGZ!

Jouw eigen uitdaging, jouw eigen toegevoegde waarde

Tijdens jouw Traineeship voer je gedurende twee jaar drie tot vier verschillende opdrachten uit binnen verschillende bedrijfsonderdelen. Iets wat niet alleen voor ons, maar ook voor jou zo interessant mogelijk moet zijn. Na kennismaking met het bedrijfsonderdeel, bepaal je daarom in overleg met je opdrachtgever de prioriteiten en een passende opdracht. Van jou wordt verwacht dat je zelf met innovatieve ideeën komt, waarbij uitdaging voor jezelf én een toegevoegde waarde voor ons centraal staan.

Training on the job

Binnen elke opdracht ontwikkel je jouw vaardigheden en vakkennis verder. Je vertaalt trends in de markt naar kansen en levert een bijdrage aan productontwikkeling of de dienstverlening van het betreffende bedrijfsonderdeel, de afdeling of het team. Daarbij geloven wij in training on the job, leren in de werkpraktijk, waarbij je direct eigen verantwoordelijkheden hebt. We beoordelen je uiteraard op het resultaat, maar ook op zelfreflecterend vermogen, eigen initiatief en professionele- en persoonlijke ontwikkeling.

Begeleiding waarmee je echt alles uit jezelf kunt  halen

Als Trainee bij VGZ draai je vanaf de eerste dag mee in de praktijk en bepaal je voor een groot deel zelf je leerpad. Tegenover jouw zelfstandige en pro-actieve houding, staat een optimale begeleiding. Zo krijg je een mentor die je helpt met vakinhoudelijke vragen en een coach om alles uit je persoonlijke ontwikkeling te halen. Je neemt deel aan verschillende intervisiesessies en kunt terecht bij jouw buddy: een voormalig trainee die inmiddels in dienst is bij ons. Last but not least is er de programma coördinator voor praktische vragen.

Traineeship vacatures

Jouw recruiter

Mascha van Houten 65x65.jpg

Mascha van Houten
06-42359353
mascha.vanhouten@vgz.nl 

 vbImgVacanciesSocialTwittervbImgVacanciesSocialLinkedin

Over het VGZ traineeship

Een kijkje in de keuken van onze trotse (ex) trainees

Hoe krijgen we de kosten van zorg omlaag, als het eigenlijk alleen maar duurder wordt? Hoe wordt de financiering van zorg begrijpelijk en transparant voor klanten als het ook gewoon complex is? Hoe wordt het systeem van de zorg weer 'menselijk'? Hoe halen we de 'verspilling' uit de zorg als verschillende dingen voor verschillende mensen belangrijk en juist 'zinnig' zijn? Kortom werken bij Coöperatie VGZ betekent werken aan complexe en interessante vraagstukken. Wij hebben onze (ex) trainees gevraagd wat zij van hun traineeship bij Cooperatie VGZ vinden. Hieronder kun je hun verhaal vinden.

johan juist formaat.png

Kersverse manager van het social media team

Johan van den Brink

Twee jaar verder, van alles gedaan en dan ook nog eens eindigen als manager van het jong en groeiend social media team…

Hoe tof is dat?!

 

 

Lees verdervbImgVacanciesSocialLinkedinvbImgVacanciesSocialTwitter

Anke-Nizet-2-310x148 (002) (002).jpg

Positief brutaal op een charmante manier

Anke Nizet

‘Dit was de feedback die ik vandaag kreeg. Mijn reactie? “Oké… ik weet niet of dit positief of negatief is… en wat bedoel je er precies mee?”. Het antwoord op deze vraag: “Dat je uitspreekt wat je graag wilt, opzoek bent naar kansen, risico’s durft te nemen, en dat je dit alles doet met veel enthousiasme en een lach op je gezicht”.

Lees verdervbImgVacanciesSocialLinkedinvbImgVacanciesSocialTwitter

maaike crum juist formaat.jpg

Twee jaar en vier opdrachten

Maaike Crum

‘Wat doe je nu eigenlijk, tijdens zo’n traineeship?’ Dat is een vraag die mij ontzettend vaak gesteld is. Mijn omgeving heeft bij de start van mijn traineeship bijna geen beeld van de concrete werkzaamheden die ik binnen deze twee jaar uit ga voeren.

 
Lees verdervbImgVacanciesSocialLinkedinvbImgVacanciesSocialTwitter

Laatste blogberichten

 • Van Passie naar Droombaan

  Ik dacht dat ik de leukste baan had bij VGZ. Niets is minder waar.
  Auteur Mascha van Houten Gepubliceerd: 27-03-2018
  Lees verder
 • 24 uur in een ziekenhuisbed …

  Het is 02.30 uur. Voor de tweede keer deze nacht word ik gewekt. De verpleegkundige komt kijken of alles goed gaat met mij. Nog geen uur later wordt ...
  Auteur Carmen Caspers Gepubliceerd: 06-03-2018
  Lees verder
 • Doelmatig mensenwerk…

  Een dagelijks bakkie koffie; waste of toch niet? Als contractmanager bij Concern Inkoop probeer ik actief te werken aan het effectief onderhouden van relaties binnen...
  Auteur Robert Jansen Gepubliceerd: 02-03-2018
  Lees verder
 • Een dag uit mijn leven als Agile Coach

  In 2016 zijn hebben we een belangrijke stap genomen in het Agile werken. DataCare werd getransformeerd naar MDT’s (Multi Disciplinaire Teams). Om deze...
  Auteur Marc Eelen Gepubliceerd: 08-02-2018
  Lees verder

Filteren