Sanne Geurts

"De zorgwereld staat nooit stil en de afdeling Corporate Communicatie dus ook niet"

Sanne Geurts

Mijn vakgebied

staf-groot
Staf

 

In 2013 startte ik als Marketingcommunicatieadviseur bij VGZ, waarna ik doorgroeide naar de functie van Senior Contentmarketeer. Na een aantal jaar wilde ik mijn horizon graag verbreden en ook met de andere stakeholders dan klanten communiceren. Na overleg met mijn manager kon ik tijdelijk meelopen op de afdeling Corporate Communicatie en uiteindelijk heb ik hier gesolliciteerd.

De zorgwereld staat nooit stil en de afdeling Corporate Communicatie dus ook niet. In mijn huidige functie is het een uitdaging om iedereen goed op de hoogte te houden van alles wat er speelt. We zijn continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden om collega's te bereiken en erbij te houden. Daardoor is de afwisseling groot, blijf je groeien en nieuwe dingen ontdekken.

Toen ik bij VGZ kwam werken wilde ik graag ervaren hoe het was om te werken in een grote organisatie. Boeiend, kan ik nu zeggen. Het vraagt soms veel afstemming en sommige dingen gaan niet altijd snel, maar het is wel heel leerzaam en je werkt samen met veel verschillende mensen.  

Daarnaast  is ook de branche heel interessant. Het maatschappelijke belang wat wij als zorgverzekeraar dienen, geeft mij wel extra voldoening. Zorg speelt immers – in meer of minder mate - een rol in ieders leven. En het is mooi om bij een organisatie te werken die de zorg zo goed mogelijk wil maken en houden.

Kers op de taart is dat VGZ veel investeert in plaats- en tijdonafhankelijk werken. Die flexibiliteit maakt de werk-privébalans makkelijker en daardoor mijn werk nóg leuker!

Sanne Geurts, Corporate Communicatie Adviseur