Traineeships bij VGZ

Collega's aan het woord

Bij Coöperatie VGZ ontmoet je elke dag nieuwe mensen en doe je elke dag nieuwe dingen. Om je alvast een indruk te geven van wie jouw nieuwe collega's zouden kunnen zijn, laten we je graag kennismaken met een aantal van onze collega's. Zij vertellen je zelf hoe zij het werken bij Coöperatie VGZ ervaren!

Onze collega's

Zie jij jezelf al werken bij Coöperatie VGZ, maar zou je wel wat meer willen zien en horen van de mensen die al bij ons werken? Dat kan! Een aantal van onze collega's vertelt je graag wat zij bij ons doen, hoe hun gemiddelde werkdag eruit ziet en hoe zij onze coöperatie als werkgever ervaren. Klik op onderstaande foto's en maak alvast kennis met een aantal van jouw toekomstige collega's!

Open inschrijving

Zie je jezelf wel bij ons werken, maar is er op dit moment geen vacature die bij je past? Stuur ons dan een open inschrijving.

Stuur je open inschrijving

Vacature alert

Ontvang nieuwe vacatures per mail.

 


Frank Froon 

Frank Froon_editedEr is bij Coöperatie VGZ letterlijk de ruimte om je te ontwikkeling. Je krijgt hier eigen verantwoordelijkheid en de vrijheid om zelf de regie te pakken. 

Lees meer


Maartje Duifhuizen 

MaartjeDuifhuizenDoor de afwisseling tussen werkzaamheden, projecten, klussen en de contacten met collega's is geen dag hetzelfde!

Lees meer


Sanne Geurts 

Sanne geurts 65*65De zorgwereld staat nooit stil en de afdeling Corporate Communicatie dus ook niet. Het is een uitdaging om iedereen goed op de hoogte te houden.

Lees meer

Bekijk de video's van jouw toekomstige collega's

Ruud (Expertleider Content en Communicatie) en Carmen (Innovatiemanager Zorg) vertellen over hun rol binnen VGZ.

Laatste blogberichten

 • Van Passie naar Droombaan

  Ik dacht dat ik de leukste baan had bij VGZ. Niets is minder waar.
  Auteur Mascha van Houten Gepubliceerd: 27-03-2018
  Lees verder
 • 24 uur in een ziekenhuisbed …

  Het is 02.30 uur. Voor de tweede keer deze nacht word ik gewekt. De verpleegkundige komt kijken of alles goed gaat met mij. Nog geen uur later wordt ...
  Auteur Carmen Caspers Gepubliceerd: 06-03-2018
  Lees verder
 • Doelmatig mensenwerk…

  Een dagelijks bakkie koffie; waste of toch niet? Als contractmanager bij Concern Inkoop probeer ik actief te werken aan het effectief onderhouden van relaties binnen...
  Auteur Robert Jansen Gepubliceerd: 02-03-2018
  Lees verder
 • Een dag uit mijn leven als Agile Coach

  In 2016 zijn hebben we een belangrijke stap genomen in het Agile werken. DataCare werd getransformeerd naar MDT’s (Multi Disciplinaire Teams). Om deze...
  Auteur Marc Eelen Gepubliceerd: 08-02-2018
  Lees verder

Blogs filteren

Nieuwste vacatures