Medewerkers van VGZ

Winning Workplace

Wat je belooft, moet je doen. Daar staan we bij Coöperatie VGZ voor en dat wordt gezien. We zijn niet voor niets uitgeroepen tot Favoriete werkgever 2017 in de pensioen- en verzekeringsbranche. En met onze werkplekken sleepten we de Winning Workplace Award 2017 in de wacht.

Winning workplace

Ga je aan de slag bij VGZ, dan werk je in een inspirerende omgeving die rekening houdt met verschillende werkvormen én jouw gezondheid. Denk aan flexplekken om alleen of samen te werken, desk-bikes, stand-up vergaderruimtes, sport- en spelelementen om even je gedachten te verzetten en een bedrijfsrestaurant waar je lekker en gezond kunt eten.

Zelf aan zet

De werkomgeving is natuurlijk veel meer dan het inspirerende pand. Het zijn de collega’s en de sfeer: hard werken én samen plezier maken. We hebben namelijk niet alleen hoge ambities, maar krijgen ook echt zaken voor elkaar. Daarin heeft iedereen zijn eigen rol. En de taak om zich te ontwikkelen, om ook zelf vooruitstrevend te zijn in je vakgebied. Niet voor niets heet ons talentenprogramma ‘Zelf aan zet’.   

VGZ-DNA en diversiteit

Onze verzekerden zijn een afspiegeling van de samenleving. Daarom vinden we het belangrijk dat wij dat als Coöperatie VGZ ook zijn. Geslacht, leeftijd, afkomst, geloof of afstand tot de arbeidsmarkt, wij zoeken gewoon de juiste kandidaat voor het team. Het belangrijkste is dat je past bij de cultuur: waar samen (hard) met plezier gewerkt wordt, jezelf ontwikkelen en de organisatie verder brengen hand in hand gaan met een duidelijke focus op vitaliteit zodat je gezond en met plezier naar je werk gaat.