Young Professionals bij VGZ

VGZ Netwerk

Met VGZ Netwerk kijk je verder dan de grenzen van je eigen bedrijfsonderdeel. Je komt in contact met andere jonge professionals binnen onze organisatie en werkt met hen samen aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling. De activiteiten van VGZ Netwerk hebben tot doel je te inspireren, je ontwikkeling te stimuleren en je kennis te vergroten. Zo kun je deelnemen aan kennissessies, workshops en informele ontmoetingsmomenten.

VGZ Netwerk

Voor collega’s en door collega’s, dát is VGZ Netwerk. Ooit opgezet door vier enthousiaste collega’s met als doel je te inspireren, je ontwikkeling te stimuleren en je kennis te vergroten. Dat kan bijvoorbeeld door een bezoek aan de Tweede Kamer, borrels met de top, workshops 'Inleiding in de Gezondheidszorg', scenarioplanning en scenario denken bij arbeidsontwikkeling, zeiltrips, LunchSpiration! en verschillende trainingen op het gebied van je persoonlijke ontwikkeling. VGZ Netwerk is lid van de overkoepelende  bedrijfsjongerenverenigingen ICA.

Kennissessies en workshops

Binnen de zorg valt veel te leren, maar ook zeker daarbuiten. Daarom organiseert VGZ Netwerk bedrijfsbezoeken bij bijvoorbeeld ziekenhuizen, maar ook bij andere organisaties zoals Philips. Een aantal keren per jaar nodigen we een interessante spreker uit bij VGZ. Dit kan iemand binnen de zorg, maar ook iemand buiten de zorg zijn.

Ontspanning

Naast de activiteiten met een inhoudelijk karakter (zoals bovenstaande) zoeken we ook ontspanning. We gaan bijvoorbeeld samen skiën, pubquiz’en en af toen organiseren we ook gewoon een borrel. We vinden het belangrijk om elkaar ook echt te leren kennen en dat lukt vaak goed in een minder formele setting.

Netwerken

Door VZG Netwerk leer je collega’s van andere afdelingen kennen die je in je dagelijkse werkzaamheden niet zo snel tegenkomt. Gezellig en daarnaast ook misschien handig, als je elkaar in de toekomst een keer nodig hebt. Onze achterban bestaat uit ongeveer 700 jonge professionals, vanuit verschillende bedrijfsonderdelen. Allemaal mensen die aan hun ontwikkeling en carrière werken. Mensen die je kunt leren kennen, waarvan je kunt leren en waardoor je nieuwe inzichten kunt opdoen. Daarnaast helpen ze je om beter de weg te vinden binnen onze organisatie.

VGZ Netwerk mee

Naast leerzaam is VGZ Netwerk ook gewoon leuk. Dus ben jij jonger dan 35 jaar en wil je op een informele, gezellige en toch nuttige manier met je carrière bezig zijn? Wil je ervaringen opdoen en delen, die je mee kunt nemen in de rest van je loopbaan? En je nog verder en beter ontwikkelen dan alleen in de dagelijkse praktijk? Sluit je dan aan!