Young Professionals bij VGZ

Stage en afstuderen

Volg jij een hbo of wo opleiding en wil je ontdekken hoe het is om te opereren op het snijvlak van maatschappelijke verantwoordelijkheid en commercie?

Dan is een meewerkstage of afstudeeropdracht bij Coöperatie VGZ precies wat je zoekt. Jouw kennis en inzet waarderen we met een stagevergoeding en uiteraard kun je rekenen op een goede begeleiding.

Stage en afstuderen

Coöperatie VGZ is één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. We zijn altijd op zoek naar talentvolle en ambitieuze studenten die ons met een frisse blik scherp houden. Als jij je tenminste durft te laten verrassen door de interessante wereld van zorgverzekeringen. Je ontmoet elke dag nieuwe mensen en krijgt de kans om het verschil te maken, doordat je deel uitmaakt van iets groters. Intussen geef je zelf vorm aan je loopbaan doordat je de ruimte krijgt om je eigen carrière pad uit te stippelen.

Leren in de praktijk

Stage en afstuderen bij Coöperatie VGZ: Leer niet om te werken, maar werk om te leren. De dagelijkse dynamiek maakt dat jezelf blijven ontwikkelen voor een groot deel vanzelf gaat. Bij ons werk je letterlijk vanaf dag één aan inhoudelijk uitdagende projecten. Je kunt leren van je collega's en bedenkt samen oplossingen. Door onze open cultuur is het makkelijk om mensen aan te spreken, ideeën te opperen en vragen te stellen. Hierdoor ontdek je al snel waar jouw kracht ligt, of waar je je nog verder kunt en wilt ontwikkelen.

Jouw loopbaan bepaal je zelf

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde voor Coöperatie VGZ en voor onze verzekerden het grootst is als je met plezier naar je stage gaat. Daarom we geven je graag alle ruimte om jouw talenten en potentieel optimaal te benutten. Hoe groot je bij ons wilt worden bepaal je eigenlijk zelf.

Aanmelden voor een stage

Zie jij jezelf wel stagelopen of afstuderen bij ons? Solliciteer dan op één van de vacatures óf meld je aan voor een stageplaats via ‘Open inschrijving’ en kies bij ‘Functieniveau’ voor de optie: Stagiair.