Traineeships bij VGZ
Over VGZ

Over Coöperatie VGZ

Coöperatie VGZ is één van de grootste zorgverzekeraars zonder winstoogmerk van Nederland. Onze mensen vormen een enthousiaste, informele en jonge organisatie die samen werken aan een gezonder Nederland. Elke dag weer.

Ook Coöperatie VGZ doet aan topsport!

Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Ilhame El Kafroune, ben 28 jaar en studeer master fiscaal recht met civiel effect. Ik werk als parttimer bij VGZ in Gorichem op de afdeling Credit Management bij team Facturatie & Betalingsverwerking.

Alsof ik het niet druk genoeg heb, heb ik ook nog een heel bijzondere passie, namelijk Taekwon-do. Ik heb al op verschillende internationale toernooien gestaan, zoals een EK, WK en de World Cup. Met trots kan ik mededelen dat ik al deze titels in de wacht heb gesleept. Op 7 augustus vertrok ik voor het Open Wereldkampioenschap Taekwon-do naar Buenos Aires in Argentinië (10 t/m 13 augustus), waar onze mooie koningin Maxima geboren en getogen is. Met trots kan ik vertellen dat ik GOUD heb behaald. Wereldkampioene 2017.

Jullie vragen je vast af hoe ik dit voor elkaar krijg. Tja, hoe druk het op dit moment in mijn leven ook is, de balans is er. Dat komt doordat ik vitaliteit hoog in het vaandel heb staan en ik met plezier mijn kennis overdraag aan de mensen in mijn omgeving. Ik hecht veel waarde aan zowel de ontwikkeling als de kwaliteit van de omgeving waar ik actief in ben. Onbewust ben ik eigenlijk dagelijks bezig met onze bedrijfswaarden.

Als topsporter zet ik de toon door initiatief te nemen, gezond verstand te gebruiken, focus te behouden, resultaten te boeken en het uiteindelijke doel is het verwezenlijken van mijn ambities. Het geeft mij een voldaan gevoel dat ik mijn werk kan combineren met mijn sport. Ik vind het belangrijk dat VGZ de bedrijfswaarden als Toonaangevend, Zinnig en Inlevend nastreeft.

Ik doe alles eigenlijk vanuit het hart. Dit zie ik ook bij VGZ mooi terug op de werkvloer. Met z’n allen proberen we vitaliteit na te streven en maatschappelijk betrokken te zijn door onze klanten te helpen met hun wensen en vragen. Dit uit zich in passioneel werken.

Als topsporter voel ik mij hier thuis met mijn mentaliteit en fungeer toch een beetje als identificatiefiguur. Ik ben daar zeker trots op en zeg altijd: dat “we onze doelen alleen kunnen bereiken als wij daar zelf vurig in geloven”! Keep the spirit going and speak up by the heart!

Ilhame El Kafroune