Traineeships bij VGZ
Over VGZ

Over Coöperatie VGZ

Coöperatie VGZ is één van de grootste zorgverzekeraars zonder winstoogmerk van Nederland. Onze mensen vormen een enthousiaste, informele en jonge organisatie die samen werken aan een gezonder Nederland. Elke dag weer.

Van Passie naar Droombaan

Ik dacht dat ik de leukste baan binnen VGZ had, maar tijdens de uitzending van Passie Naar Droombaan (RTL4) kwam ik er achter dat ik niet de enige ben met dé leukste baan bij VGZ.

Ruud Evers en Carmen Caspers vertelde in de uitzending over hun werk bij VGZ en hoe zij zich bezig houden met Zinnige Zorg. Met hun verhaal maken zij mijn werk als recruiter nog leuker, ben je al overtuigd om bij ons te komen solliciteren?

Vitaliteit, meedenken en werken aan innovatieve ideeën om de zorg beter te maken, begrijpelijke taal naar onze verzekerden. Super gave werkgever, meedenken over ontwikkeling, prettige werkplekken waar je kunt staan of fietsen, bewuste keuze voor een traineeship. Zo ervaren Ruud en Carmen het werken bij VGZ, waar ik het helemaal mee eens ben. Maar bepaal voor jezelf of jij je ook thuis kan voelen bij onze organisatie na het kijken van deze aflevering.

Groet Mascha

https://www.rtl.nl/video/adcbe13f-c316-34d8-82e1-3e94775f3f9f/