Jouw nieuwe baan bij VGZ?

Teammanager ICT Servicedesk & Lokaal Beheer

  • 38 uur per week
  • Tussen € 3028,- en € 4730,-
  • Arnhem

Met jou aan het roer maak jij het team beter zodat jullie er samen voor zorgen dat collega's adequaat geholpen worden.
 

Jouw werk

Als Teammanager ICT Servicedesk & Lokaal Beheer zorg jij dat jouw team een enorme diversiteit aan problemen oplost. De ICT Servicedesk is dan ook het centrale aanspreekpunt voor de VGZ collega’s bij vragen over hun computer, applicaties en/of software. Het is jouw werk om jouw teamleden in hun kracht te zetten en te inspireren het beste uit zichzelf te halen. Het resultaat van jouw inspanningen? Jouw team is de rots in de branding die zorgt dat problemen, storingen en andere incidenten zo snel mogelijk zijn opgelost. Jullie missie is om het aantal calls te reduceren en de organisatie te laten groeien.

Om dit voor elkaar te krijgen geef jij veel aandacht aan de mensen in jouw team. Je focust op de houding en het gedrag van jouw mensen, vanuit authentiek leiderschap. En je geeft richting aan zowel het team, als de individuele medewerkers. Enerzijds doe je dit door het opstellen van beleid en jaarplannen, anderzijds door R&O-doelstellingen mee te geven op persoonlijk niveau.
Daarnaast coördineer je alle werkzaamheden binnen het team. Je zorgt voor de juiste bezetting als het gaat om deskundigheid, professionaliteit en capaciteit. En je geeft jouw mensen een eigen verantwoordelijkheid, waardoor ze gemotiveerd blijven om zelfstandig resultaat te behalen.

Intussen houd jij je bezig met het hele managementproces, van selectie van nieuwe medewerkers, tot functionerings- en beoordelingsgesprekken. Je hebt daarbij een goede antenne voor ontwikkelbehoeften en stelt de juiste opleidingsplannen samen. Zo stel jij iedereen in jouw team in staat te excelleren.

Gelukkig doe je dit alles niet alleen. Je geeft leiding aan een jong en hecht team van 25 professionals. Binnen jouw team is veel ruimte voor jouw vakkundigheid, talent en drive om resultaat te behalen. Jij maakt het team beter, het team maakt jou beter. Samen zorgen jullie ervoor dat collega’s adequaat geholpen worden!

Jouw ervaring

Voor deze leidinggevende rol zijn we op zoek naar een communicatief sterke, energieke doorzetter, die het volgende met zich meebrengt:
  • HBO/WO werk- en denkniveau;
  • minimaal 3 jaar werkervaring in een teammanagersfunctie;
  • aantoonbare kennis van ICT, Microsoft producten en IT Servicemanagement conform ITIL;
  • het talent om mensen te enthousiasmeren en in beweging te krijgen;
  • aantoonbare ervaring met leidinggeven, coachen en begeleiden van medewerkers binnen een ICT omgeving. 
Jij hebt visie, overzicht, rust en focus op het resultaat. Jij vindt het een uitdaging om moeilijke situaties om te buigen naar kansen. Daardoor doe je er alles aan om het allerbeste uit jouw team te halen. Je hebt veel aandacht voor jouw medewerkers, maar durft ook kritisch te zijn op hun gedrag en houding van de medewerkers. Jij wilt immers de juiste mensen op de juiste plek. Tegelijkertijd inspireer je jouw mensen en geef je hen richting. Zo prikkel je jouw mensen om zelf verantwoordelijkheid te nemen. 
Jij realiseert je dat de markt waarin wij als zorgverzekeraar opereren aan politieke en publieke invloed onderhevig is. En dat onze koers daardoor plots kan wijzigen. Jij bent gewend om Agile te werken, onderneemt en durft besluiten te nemen. Daarbij hou je altijd in je achterhoofd dat Coöperatie VGZ een maatschappelijke verantwoordelijkheid heeft. Die neem jij net zo serieus als wij.
 

Jouw toekomst

Vanaf je eerste werkdag als Teammanager ICT Servicedesk & Lokaal Beheer bij Coöperatie VGZ, ben je onderdeel van een divers team dat werkt aan het zinnig en betaalbaar houden van de zorg in Nederland. Een spannende weg, die van je vraagt dat je niet alleen nieuwe oplossingen ziet, maar deze ook met gezond verstand weet uit te voeren.

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als moderne, ambitieuze marktleider investeren we dan ook in jouw kracht, ontwikkeling en persoonlijke leiderschap. En in slimmer en flexibeler werken. Daarnaast reis je gratis met de trein en profiteren je eventuele gezinsleden net als jij van collectieve verzekeringen.

Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door jezelf te blijven ontwikkelen, lef te tonen en verschil te maken, in een wereld die voortdurend verandert.

Jouw sollicitatie

Wil jij graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van zo’n 25 jong professionals? Lees dan meer over VGZ op www.werkenbijvgz.nl of solliciteer voor 16 augustus via onderstaande knop,
 

Mattanja Schuijl

Mattanja Schuijl

Recruiter
06-38783518
m.schuijl@vgz.nl