Jouw nieuwe baan bij VGZ?

Tester Applicatie Integratie

 • 38 uur per week
 • Tussen € 2529,- en € 3521,-
 • Arnhem

 Vrijwel alle afdelingen werken met middleware oplossingen en jouw testkennis is veelgevraagd! Hoe zorg jij dat je de juiste prioriteiten stelt, voor de afdelingen én de organisatie?
 

Jouw werk

Als Tester MDT Applicatie integratie is het jouw werk om alle nieuwe middleware software en applicaties te testen. Belangrijk werk, want bijna alle stromen binnen ICT gaan door de middleware. De kwaliteit van de opgeleverde software moet dan ook echt goed zijn. Als dat niet zo is, dan werkt bijvoorbeeld de internetomgeving niet goed. Of krijgt de backoffice verkeerde gegevens, waardoor zij weer verkeerde informatie aan klanten verstrekken.
 
De belangrijkste vraag die jij probeert te beantwoorden is: ‘Wat gebeurt waar en waarom?’ Hiertoe voer je gebruikerstesten uit aan de voorkant en tests waarbij je ‘regels leest’ aan de achterkant. Waar mogelijk test je geautomatiseerd, waarbij je weet wat er getest wordt en hoe dit technisch tot stand komt. Jouw eigen testactiviteiten plan je zelf in, waarbij je goed oplet of er samenhang is met andere changes of projecten. Jij zorgt ervoor dat de verschillende tests elkaar niet in de weg zitten, maar juist versterken.
 
In scrum-sprints van 2 weken werk je onder ander aan het:

 • verzorgen van intakes voor de testbasis
 • grondig doornemen van uitgangsdocumentatie en acceptatiecriteria
 • bepalen van testdoelen, teststrategieën
 • opstellen van logische ontwerpen met passende specificatietechnieken
 • in kaart brengen van verwachte resultaten
 • verzorgen van heldere testrapportages die inzicht geven in de kwaliteit van de software.

 
Dit alles doe je natuurlijk niet alleen. Je maakt onderdeel uit van een zeer belangrijk team met andere Testers, een Informatie Analist, Software ontwikkelaars en een Functioneel Beheerder. Jij maakt het team beter, het team maakt jou beter, samen maken jullie onze middleware beter. Jullie hebben echt een spilfunctie binnen organisatie en een grote verantwoordelijkheid. Houd je van techniek, dan zit je in dit team op rozen!

Jouw ervaring

Voor deze functie zijn we op zoek naar een echte teamspeler die het volgende met zich meebrengt:
 • een relevant hbo/hbo+diploma
 • een TMAP foundation of ISTQB certificaat
 • een scherpe analytische blik en oog voor details
 • de durf om voorop te lopen en op zoek te gaan naar creatieve oplossingen

Oorzaak en gevolg weet jij moeiteloos te doorgronden. Je kijkt naar de grote lijnen, maar ook de details jou ontgaan jou niet. Zo kom je tot waterdichte adviezen, waar anderen op kunnen bouwen. Als zelfstandige werker zorg je ervoor dat jouw planning en werkzaamheden tip top in orde zijn.


Tegelijkertijd ben je flexibel en prima op je plek binnen een multidisciplinair team. Diezelfde flexibiliteit maakt dat je het leuk vindt om volgens de scrum-methode te werken, in korte sprints, met snel resultaat. Het feit dat wij als zorgverzekeraar opereren in een snel veranderende markt, is voor jou dan ook geen enkel probleem.

Jouw toekomst

 

 

Jouw sollicitatie

Is het testen van nieuwe middleware software en applicaties echt jouw werk? Solliciteer dan  via onderstaande knop

Mattanja Schuijl

Mattanja Schuijl

Recruiter
06-38783518
m.schuijl@vgz.nl