Jouw nieuwe baan bij VGZ?

Zorginkoper GGZ

  • 36 uur per week
  • Tussen € 3330,- en € 5296,-
  • Arnhem

Hoe zorg jij met jouw inkoopkwaliteiten ervoor dat je de strategie van VGZ succesvol uitdraagt in de relatie met GGZ zorgaanbieders?

Jouw werk

Als Zorginkoper is het jouw werk om zorgproducten en -diensten in te kopen. Dit doe je niet zomaar, maar op een manier dat de kosten onder controle zijn en de toegankelijkheid, kwaliteit en vernieuwing van de zorg zijn geborgd. Daarmee lever je een belangrijke bijdrage aan de verbetering van de GGZ zorg in Nederland!

Om je een indruk te geven van het belang van jouw werkzaamheden: je voert zelfstandig inkoop- en leveranciersmanagementactiviteiten uit voor de meer complexe accounts. Jij onderhoudt een duurzame, zakelijke relatie met inkooppartijen en steunt waar nodig collega's bij onderhandelingen. Voor de bestuurders en directieleden van jouw accounts ben jij het aanspreekpunt waar zij terecht kunnen met vragen. Je vervult dan ook een zogeheten multi-level benadering richting deze accounts.

Intussen kijk je goed om je heen naar wat er in de wereld gebeurt. Zijn er trends zichtbaar die van invloed zijn op het beleid en de regiovisie? Dan kaart je deze aan en je stimuleert het debat over de de best mogelijke zorginfrastructuur in de regio. Hierbij vertegenwoordig je Coöperatie VGZ in strategische gesprekken met accounts en stakeholders, zoals andere zorgaanbieders.

Uiteraard doe je dit alles niet alleen, maar maak je deel uit van de afdeling Zorginkoop. Samen met jouw collega-inkopers draag je bij in het vormen, uniformeren en uitvoeren van het inkoopbeleid. Jij maakt het team beter, het team maakt jouw beter, samen zorgen jullie voor betere zorg in Nederland.
 

Jouw ervaring

Voor deze functie zoeken we iemand die het volgende met zich meebrengt:
 
  • Hbo / academisch werk- en denkniveau;
  • Bij voorkeur een diploma NEVI Professional. 
  • Actuele kennis en ervaring binnen GGZ;
  • financieel economisch inzicht, verscherpt door jouw werkervaring 
  • gedegen kennis van het bekostigingssysteem, het zorgaanbod en de spelers binnen het zorgveld. 
  • een aantoonbaar succesvol trackrecord op gebied van zorginkoop, bij voorkeur binnen GGZ.  
Vanzelfsprekend herken jij je in competenties als onderhandelen, resultaatgerichtheid, netwerken en probleemanalyse en probleemoplossend vermogen. Om effectief te zijn, kun je je inleven in zowel aanbieders als je collega’s. Daarnaast spelen kwaliteiten als focus en toonaangevend een essentiële rol. Jij bent in staat hierin het verschil te maken. Het feit dat Coöperatie VGZ een maatschappelijke verantwoordelijkheid heeft in een markt die aan verandering onderhevig is, neem jij net zo serieus als wij. Dit maakt dat je flexibel bent en steeds weer op zoek naar verbetering.
 

Jouw toekomst

Vanaf je eerste werkdag als Zorginkoper GGZ bij Coöperatie VGZ, ben je onderdeel van een divers team dat werkt aan het zinnig en betaalbaar houden van de zorg in Nederland. Een spannende weg, die van je vraagt dat je niet alleen nieuwe oplossingen ziet, maar deze ook weet uit te voeren.

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als moderne, ambitieuze marktleider investeren we dan ook in jouw kracht, ontwikkeling en persoonlijke leiderschap. En in slimmer en flexibeler werken. Daarnaast reis je gratis met de trein en profiteren je eventuele gezinsleden net als jij van collectieve verzekeringen.

Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door jezelf te blijven ontwikkelen, lef te tonen en verschil te maken, in een wereld die voortdurend verandert.
 

Jouw sollicitatie

Is het inkopen van GGZ zorg echt jouw werk? En ben jij in staat de strategie van VGZ succesvol uit te dragen in de relatie met GGZ zorgaanbieders? Solliciteer dan via onderstaande knop.

Bart Groeliken

Bart Groeliken

Recruiter
06-18252802
b.groeliken@vgz.nl