Jouw nieuwe baan bij VGZ?

Inkoper Langdurige Zorg

  • 38 uur per week
  • Eindhoven

Jouw werk

In verband met een aanstaande zwangerschapsverlof zoeken wij een inkoper Langdurige zorg. Deze inkoper koopt met name zorg in bij gehandicapten instellingen in de regio Noord Oost en Midden Brabant. Verder wordt met Zorgbestuurders en Cliëntenraden van aanbieders de dialoog aangegaan  over het oplossen van klantfricties (o.a. wachtlijsten) en kwaliteitskaders Gehandicapten Zorg. Daarnaast zijn wij in 2017 binnen de Langdurige Zorg gestart met het opsporen van zinnige zorg initiatieven die vertaald worden Good Practises. Jij gaat hierin een belangrijke rol spelen. Dit doe je niet alleen, dit doe met een team van Senior Inkopers, Inkopers en Assistent Inkopers. Een uitdagende opdracht in een veld dat volop in beweging is. 
  • termijn: het zwangersschapsverlof staat gepland van eind juli tot eind november, maar het zou fijn als je eerder kunt starten/meelopen  in verband met inlezen/inwerken. De opdracht duurt tot 1 december 2018 in  verband  met de afwikkeling van de overeenkomsten. 
  • wat kan je komen leren?: je leert hoe je bijdrage kunt leveren aan de verbetering van de kwaliteit van zorg voor onze klanten met daarbij het realiseren van een kostenreductie. Je leert je communicatie vaardigheden verder te ontwikkelen. Je leert om door middel van samenwerking met een aanbieder tot resultaten te komen die goed zijn voor onze klanten.

Jouw ervaring

We zoeken een professional op WO niveau die beschikt over de persoonlijke competenties om dialoog te voeren met aanbieders over kwaliteit en betaalbaarheid van zorg. Die gemotiveerd is en verantwoordelijkheid en initiatief neemt.  Die daarnaast door middel van samenwerking in staat is om resultaten te boeken. Zowel intern als extern de verbinding legt. 
 

Jouw toekomst

  • Je hebt de mogelijkheid om ervaring op te doen met inkopen van zorg in een dynamisch omgeving. 
  • Je hebt de mogelijkheid om je te verdiepen in de Wet Langdurige Zorg en de klanten die hiervan gebruik maken.
  • Je leert in korte tijd je communicatievaardigheden te verbeteren doordat je op bestuurlijk niveau in gesprek gaat met zorgaanbieders.
  • Als je eerder start, kan je een goede inwerkperiode verwachten van de huidige functionaris.

Jouw sollicitatie

Marc Dijstelbloem
Teammanager Langdurige Zorg

Jeanien van Es