Jouw nieuwe baan bij VGZ?

Medewerker ICT Servicedesk

  • 38 uur per week
  • Tussen € 2155,- en € 3000,-
  • Arnhem

Jij helpt jouw collega’s probleemloos te werken met hun computer en alle software en applicaties die zij nodig hebben voor hun werk.

Jouw werk

Als Medewerker ICT Servicedesk ben jij het centrale aanspreekpunt voor jouw collega’s bij vragen over hun computer, applicaties en/of software waarmee zij werken. Jij bent de rots in de branding die zorgt dat problemen, storingen en andere incidenten zo snel mogelijk zijn opgelost. Je coördineert, registreert en classificeert meldingen en kijkt altijd of je zelf voor een oplossing kunt zorgen. Kom je er niet uit? Dan schakel je tweedelijns support in volgens vaste procedures en hou je gebruikers hiervan op de hoogte. Zo weten ze altijd waar ze aan toe zijn en wanneer ze weer prettig verder kunnen met hun werk.

Naast het werk op de Servicedesk bestaat er ook de mogelijkheid dat je lokaal ondersteuning moet gaan bieden op één van de VGZ-locaties in Gorinchem, Eindhoven of Heerlen. In dit geval ben jij echt het primaire aanspreekpunt voor collega’s en ondersteun je hen veelal face-to-face. Zo zie je nog directer het resultaat van jouw werk!

Uiteraard doe je bij Coöperatie VGZ niets alleen. Jij bent onderdeel van een jong en hecht team van 25 medewerkers. Binnen dit team speel jij een cruciale rol vanuit jouw vakkundigheid, talent en drive om resultaten te boeken. Jij maakt het team beter, het team maakt jou beter. Samen zorgen jullie ervoor dat collega's adequaat geholpen worden. Door het ICT ontwikkel- en doorstroomprogramma krijg je alle kansen om duurzaam aan je toekomst te werken binnen Coöperatie VGZ.
 

Jouw ervaring

Voor deze afwisselende functie zoeken wij een sociale, ambitieuze collega die zich goed weet te verwoorden. Daarnaast breng je het volgende met je mee:
  • een afgeronde HBO-opleiding;
  • maximaal 3 jaarwerk ervaring vanwege het inhoudelijke ontwikkel/ doorstroom traject dat wij aanbieden in deze functie
  • aantoonbare kennis van ICT en Microsoft producten;
  • aantoonbare ervaring met IT Servicemanagement conform ITIL.
     

Ambitieus als jij bent, heb jij een ICT-loopbaan voor ogen waarbij het werk op de ICT-Servicedesk jouw startpunt is. Je leert graag en snel en helpt anderen verder met jouw kennis. Jouw collega's kunnen dan ook altijd bij je terecht voor advies. Jij hebt een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel en een scherp oog voor waar het werk ligt. Een flinke klus op jouw bord? Jij stroopt je mouwen op en zet je je schouders eronder. Problemen doorzie je snel en je bent goed in staat om de juiste oplossing over te brengen aan anderen. Als je ziet dat iets beter kan, wacht je niet af maar neem je initiatief. Je begrijpt dat Coöperatie VGZ een maatschappelijke verantwoordelijkheid heeft en dat we opereren in een wereld die continu verandert. Dankzij jouw goede aanpassingsvermogen en leergierigheid kun je hier niet alleen goed mee omgaan, maar zie je dit als een kans om je te blijven ontwikkelen!

Jouw toekomst

Vanaf je eerste werkdag als Medewerker ICT Servicedesk bij Coöperatie VGZ, ben je een essentieel onderdeel van een team dat gericht werkt aan een optimale klantbeleving op het gebied van ICT ondersteuning. Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als moderne, ambitieuze marktleider bieden we je veel inhoudelijke uitdaging en de ruimte om je te ontwikkelen in je vakgebied. Ook investeren we in mogelijkheden om slimmer te werken. Daarnaast profiteren je eventuele gezinsleden net als jij van collectieve verzekeringen. Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door jezelf te blijven ontwikkelen en door kansen proactief op te pakken, in een wereld die voortdurend verandert.

Jouw sollicitatie

Is het helpen van collega’s bij vragen over of problemen met hun computer, software en/of applicaties echt jouw werk? Solliciteer dan via onderstaande knop!
 

Mattanja Schuijl

Mattanja Schuijl

Recruiter
06-38783518
m.schuijl@vgz.nl