Jouw nieuwe baan bij VGZ?

Senior Propositie Marketeer – Specialisatie Servicedesign

 • 38 uur per week
 • Tussen € 3337,- en € 5307,-
 • Arnhem

Zorg moet betaalbaar blijven, nu en in de toekomst. Hoe zorg jij ervoor dat je een ultieme klantbeleving biedt, zonder dat dit leidt tot hele hoge kosten?

Jouw werk

Als Expert Propositie Marketeer binnen het team Doelgroep- en Propositieontwikkeling kun je jou niet gelukkiger maken dan wanneer onze dienstverlening helemaal aansluit op de behoefte van de klant. Jij bent daarbij helemaal thuis in servicedesign en weet precies welke momenten in de klantreis het meest waardevol zijn. Met jouw kennis en ervaring heb je maar één missie: iedere klant een ultieme klantervaring laten beleven.

Nu bestaat deze ervaring uit talloze aspecten en veranderen klantwensen doorlopend. Daarom werk jij – binnen een multidisciplinair team – aan het verbeteren van een deel van die klantreis. Bijvoorbeeld het stuk waarbij mensen een verzekering willen afsluiten. Jouw specialiteit is weliswaar servicedesign, maar dankzij jouw brede interesse en vaardigheden kun jij echter ook prima een rol vervullen op het gebied van doelgroepmarketing, propositieontwikkeling of omnichannelmanagement.

In een gemiddelde werkweek hou jij je bezig met het:
 • ontwikkelen van het service design vanuit de mobile first gedachte
 • analyseren van klantreizen en het bewaken van integraliteit: welke momenten zijn waardevol, waar en hoe kunnen we verbeteren?
 • monitoren van klachten en Net Promotor Scores (NPS): waar zitten nog mogelijke verbeteringen in de klantervaring en welke aspecten hebben voorrang?
 • speuren naar kansen om onze positionering te versterken
 • evalueren van inzichten over de klantbeleving vanuit de onderscheidende merkwaarden: hoe beleeft de klant de merkwaarden in alle relevante aspecten van klantcontact? Hierbij evalueer je meestal meerdere merken tegelijk, maar soms ook één specifiek merk.
Het team Doelgroep- en Propositieontwikkeling is de plek waar jij jouw vakkennis verder ontwikkelt en uitbouwt. In jouw Klantmissieteam breng je deze in de praktijk. In beide teams is er veel ruimte voor jouw vakkennis, wendbaarheid en drive om resultaten te behalen. Jij maakt de teams beter, de teams maken jou beter. Samen bouwen jullie – Agile, autonoom en héél dicht op de klant – aan de beste klantreis die verzekerden zich kunnen wensen.
 

Jouw ervaring

Voor deze functie zijn we op zoek naar een collega die het volgende met zich meebrengt:
 
 • academisch werk- en denkniveau;
 • minimaal Nima Marketing B of vergelijkbaar;
 • ervaring met leiden van grote verbeteringen van klantbediening in de zakelijke óf particuliere markt en het opstellen van customer journeys of omnichannelstrategie;
 • kennis van moderne digitale marketingmethoden, klantreizen, online marketing en innovatie;
 • ervaring met het werken in een Agile of Scrum team;
 • een analytische blik en de vaardigheid om cijfermatige resultaten om te zetten naar verbetervoorstellen.
Jij hebt een heldere visie op klantbeleving, wil graag verbeteren en het liefst toonaangevend resultaat neerzetten. Daarbij werk je graag samen en wil je dat jouw team het goed doet. Goed voor onze verzekerden, want klantgericht denken is jouw tweede natuur. Met de juiste dingen bezig zijn, daar krijg jij plezier van. Het feit dat je het overzicht weet te houden over het grote geheel, maakt dat je koers weet te houden. En niet alleen dat. Waar belangen botsen, weet jij partijen bij elkaar te brengen. Netwerken zit je dan ook in het bloed en je gaat altijd voor het beste resultaat voor de betrokken partijen.

Jij realiseert je dat de markt waarin wij als zorgverzekeraar opereren aan politieke en publieke invloed onderhevig is. Dat onze koers daardoor plots kan wijzigen is voor jou geen probleem. Jij bent gewend om Agile te werken en zoekt steeds opnieuw naar het beste resultaat. Daarbij hou je altijd in je achterhoofd dat Coöperatie VGZ een maatschappelijke verantwoordelijkheid heeft. Die neem jij net zo serieus als wij.
 

Jouw toekomst

Vanaf je eerste werkdag als Expert Propositie Marketeer bij Coöperatie VGZ, ben je onderdeel van een divers team dat werkt aan het zinnig en betaalbaar houden van de zorg in Nederland. Een spannende weg, die van je vraagt dat je niet alleen nieuwe oplossingen ziet, maar deze ook met gezond verstand weet uit te voeren.

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als moderne, ambitieuze marktleider investeren we dan ook in jouw kracht, ontwikkeling en persoonlijke leiderschap. En in slimmer en flexibeler werken. Daarnaast reis je gratis met de trein en profiteren je eventuele gezinsleden net als jij van collectieve verzekeringen.

Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door jezelf te blijven ontwikkelen, lef te tonen en verschil te maken, in een wereld die voortdurend verandert.

Jouw sollicitatie

Is het regisseren van verbeteringen in onze dienstverlening echt jouw werk? En kun jij ook uit de voeten met doelgroepmarketing, propositieontwikkeling of omnichannelmanagement? Solliciteer dan via onderstaande knop.
 

Astrid van Dijk

Astrid van Dijk

Recruiter
06 - 47 09 02 17
a.vandijk@vgz.nl