Jouw nieuwe baan bij VGZ?

Informatieanalist - Multidisciplinair Team Stafapplicaties

 • 38 uur per week
 • Tussen € 2932,- en € 4579,-
 • Arnhem

De wereld van de zorg is continu in beweging. Hoe zorg jij ervoor dat je alle ontwikkelingen steeds weer vertaalt naar zinnige software-oplossingen voor VGZ en de klant?

Jouw werk

Als Informatieanalist maak je onderdeel uit van een multidisciplinair team (MDT) dat alle applicaties voor onze Stafafdelingen maakt, ontwikkelt en beheert. Het is jouw werk om te zorgen dat alleen de juiste systeemkoppelingen, applicaties en programma’s worden ontwikkeld, die echt waarde opleveren voor onze business afdelingen.

Daarbij krijgt de Identity and Acces Management (IAM) applicatie Sailpoint IIQ extra aandacht van jou. Deze applicatie is een belangrijke toegangsbeheerder voor het netwerk, mappenstructuur en hoog risico applicaties. Vier keer per jaar wordt er gekeken wie welke rechten heeft en of dat nog klopt. Een ingewikkelde puzzel, die samenhangt met veranderlijke aspecten als functies of cao-wijzigingen.
De roep om aanpassing van deze en andere software ontstaat enerzijds vanuit wensen van de business, anderzijds vanuit wet- en regelgeving. Waar een vraagstuk ook vandaan komt, jij begint met het achterhalen van de vraag achter de vraag. Heb je daar het antwoord op, dan ga je aan de slag! Samen met de Functioneel beheerder, het Businessmanagement, het Leveranciersmanagement en andere betrokkenen, werk jij dagelijks aan het:

 • omzetten van de gewenste wijzigingen naar behapbare adviezen en/of oplossingen en uiteindelijk naar werkpakketten met tastbare requirements;
 • in kaart brengen van de impact van wijzigingen op de huidige systemen, processen en procedures;
 • opstellen van een functioneel ontwerp dat voor alle partijen duidelijk en relevant is.
 • De informatie analist werkt samen met Functioneel beheerder, Business Management, Leverancier management, en alle betrokken partijen.
Intussen kijk je goed om je heen naar wat er verbeterd kan worden. Je kennis en inzichten hou je niet voor jezelf, maar deel je actief met collega’s en andere belanghebbenden. Zie je verbeterpunten in applicaties, systemen of werkwijze? Op de agile werkwijze zorg je ervoor dat deze opgepakt en uitgevoerd worden. Binnen jouw MDT is veel ruimte voor jouw talent, kennis en drive om resultaten te behalen. Jij maakt het team beter, het team maakt jou beter. Samen zorgen jullie voor soepel draaiende stafapplicaties.
 

Jouw ervaring

Voor deze functie zijn we op zoek naar een ervaren collega die beschikt over een scherpe analytische blik. Jij brengt daarnaast het volgende met je mee:
 • een hbo-diploma in de richting van Informatica;
 • minimaal 2 jaar ervaring als informatieanalist of in een andere relevante rol;
 • basiskennis m.b.t.  ITIL, BISL, en IREB;
 • aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van bekende systeem ontwikkelmethode (Agile, Scrum, Kanban);
 • aantoonbare kennis van de administratieve organisatie en bedrijfsprocessen met name op het vlak IAM/HR FM;
 • aantoonbare kennis van en ervaring met informatieanalyse requirements, engineering en het ontwikkelen en beheren van informatiesystemen.
 Met jouw kennis van IAM en bedrijfsprocessen, weet jij bruggen te slaan tussen de business en IT. Daarbij wil je mensen graag verder helpen met een solide oplossing. Jij rust dan ook niet voordat je weet welke oplossing het beste bijdraagt aan de doelstellingen van alle partijen. Verbanden leggen is voor jou een automatisme en je durft buiten de gebaande paden te treden als een oplossing dat vraagt. Je werkt zelfstandig en je zorgt ervoor dat jouw planning en werkzaamheden goed op orde zijn. Doordat je jouw doelen helder op je netvlies hebt, weet je precies wanneer je een beter resultaat haalt als je met anderen samenwerkt. En dankzij jouw heldere manier van communiceren, weet je zaken op een prettige manier gedaan te krijgen van anderen  

Jouw toekomst

Vanaf je eerste werkdag als Informatieanalist bij Coöperatie VGZ, ben je onderdeel van een divers team dat werkt aan het zinnig en betaalbaar houden van de zorg in Nederland. Een spannende weg, die van je vraagt dat je niet alleen nieuwe oplossingen ziet, maar deze ook met gezond verstand weet uit te voeren.

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als moderne, ambitieuze marktleider investeren we dan ook in jouw kracht, ontwikkeling en persoonlijke leiderschap. En in slimmer en flexibeler werken. Daarnaast reis je gratis met de trein en profiteren je eventuele gezinsleden net als jij van collectieve verzekeringen.

Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door jezelf te blijven ontwikkelen, lef te tonen en verschil te maken, in een wereld die voortdurend verandert.
 

Jouw sollicitatie

Is het achterhalen van de vraag achter de vraag en het bedenken van de juiste softwareoplossing echt jouw werk? En doe jij dat het liefst voor Identity and Acces Management software? Solliciteer dan via onderstaande knop. 
 

Mattanja Schuijl

Mattanja Schuijl

Recruiter
06-38783518
m.schuijl@vgz.nl