Jouw nieuwe baan bij VGZ?

Controller Divisie Zorg

  • 38 uur per week
  • Tussen € 2932,- en € 4579,-
  • Arnhem

Ben jij de Controller die de verantwoordelijkheid aan durft als het om de zorgkosten en performance gaat van onze divisie Zorg.

Jouw werk

Als controller bij divisie control zorg houd je de ontwikkeling van de zorgkosten scherp in de gaten. Je ondersteunt en challenged de divisie zorg bij het opstellen van de financiële paragraaf van het inkoopplan. Vervolgens lever je de juiste inzichten in de zorgkosten voor de vaststelling van de premie van VGZ. Daarna monitor je binnen een  multidisciplinair team en samen met de zorginkopers het verloop van de kosten in de zorgkostenprognose. De zorgkosten vormen samen met de verevening de grootste post in onze financiële rapportage. Het spreekt voor zich dat deze prognose grote impact heeft op de rapportages die naar de RvB gaan en extern gepubliceerd worden..

Bij Coöperatie VGZ doe je niets alleen, samen met jouw collega’s opereer je in het Divisiecontrol team, Het is van belang dat je zowel zelfstandig als in teamverband je doelstellingen kunt behalen. Binnen je werkzaamheden staat een  pro- actieve en servicegerichte houding naar de interne klant voorop.

Jouw ervaring

Voor deze zelfstandige functie zijn wij op zoek naar iemand met;
•    Academisch werk- en denkniveau.
•    HBO/WO opleiding in economische richting (bedrijfseconomie of bedrijfskunde) bij voorkeur aangevuld met een aanvullende controllers opleiding (HOFAM/EMFC)
•    Enige financiële ervaring met WO achtergrond, dan wel ruime financiële werkervaring met HBO achtergrond.
•    3 tot 5 jaar werkervaring  als Controller binnen een grote complexe organisatie of afdeling.
•    ervaring met projectmatig werken en adviseren op tactisch en operationeel niveau.
•    die een teamplayer is, en iemand die ziet én zorgt dat de individuele- en teamprestatie gelijk op gaan.

Jouw toekomst

Vanaf je eerste werkdag als Controller bij Coöperatie VGZ, ben je onderdeel van een divers team dat werkt aan het zinnig en betaalbaar houden van de zorg in Nederland. Een spannende weg, die van je vraagt dat je niet alleen nieuwe oplossingen ziet, maar deze ook weet uit te voeren.

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als moderne, ambitieuze marktleider investeren we dan ook in jouw kracht, ontwikkeling en persoonlijke leiderschap. En in slimmer en flexibeler werken. Daarnaast reis je gratis met de trein en profiteren je eventuele gezinsleden net als jij van collectieve verzekeringen.

Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door jezelf te blijven ontwikkelen, lef te tonen en verschil te maken, in een wereld die voortdurend verandert.

Jouw sollicitatie

Is het analyseren van de zorgkostenprognose  en het verrijken van de planning & control cyclus met scherpe analyses echt jouw werk? Solliciteer dan via onderstaande knop voor 21 juli 2017. Gesprekken worden gepland tussen 24 – 28 juli (of zo spoedig mogelijk na jouw vakantie).

Mascha van Houten

Mascha van Houten

Recruiter
06-42359353
mascha.vanhouten@vgz.nl