Jouw nieuwe baan bij VGZ?

Auditor

  • 38 uur per week
  • Tussen € 2932,- en € 4579,-
  • Arnhem

Met jouw  audits lever je een belangrijke bijdrage aan het beheersen en verbeteren reguliere processen en veranderingstrajecten. Daarmee help je zinnige, betaalbare zorg in Nederland te realiseren, elke dag weer!

Jouw werk

De wereld van (IT-)mogelijkheden en de daaraan gerelateerde risico’s veranderen in hoog tempo. En dit is van invloed op de wereld waarin Coöperatie VGZ zich bevindt. Zo wordt data-analyse, behavioural auditing en process mining steeds belangrijker, net als de daarmee samenhangende processen en IT-componenten. Als Auditor heb jij dan ook een sterke focus op de risicobeheersingsvraagstukken bij deze ontwikkelingen. Het is jouw werk om audits uit te voeren op de aandachtsgebieden besturing, risicobeheersing, interne beheersing en verantwoording.

Wat jij op een gemiddelde werkdag doet is eigenlijk niet te vertellen. Het ene moment audit je (veranderings)projecten, het andere moment reguliere processen. Naast financiële audits voer je ook IT-audits en operationele  audits uit. Je maakt data-analyses en beoordeelt risicoanalyses en beheersmaatregelen. Tot slot rapporteer je over de implementatie en de effectieve werking daarvan.

Wat je ook doet, je doet het in lijn met het Internal Audit Charter en je waarborgt de onafhankelijke uitoefening van de Internal Audit Functie (third-line of defense). Daarnaast ben je altijd op zoek naar mogelijkheden om jezelf en de organisatie te verbeteren. Zie je kansen of risico’s die van belang zijn? Dan ben je niet bang om deze gevraagd en ongevraagd onder de aandacht te brengen. Bij collega’s, maar ook bij directie en management.

Gelukkig doe je dit alles niet alleen, maar maak je onderdeel uit van een team binnen Internal Audit (IA). Jij maakt het team beter, het team maakt jou beter, samen zorgen jullie voor de juiste audits, op de juiste onderdelen.
 

Jouw ervaring

Voor deze functie zijn we op zoek naar een academisch geschoolde professional. Jij brengt het volgende met je mee:
•    Een (bijna afgeronde) RA-, RE of RO-opleiding .
•    Kennis en kunde van audits. Affiniteit en interesse met data-analyse, behavioural audit of proces mining is een pré.
•    Gedegen werkervaring binnen een interne auditfunctie of een accountantsorganisatie.
•    Bij voorkeur kennis van het zorgverzekeringsstelsel en de zorgwereld.

Leergierig en nieuwsgierig, dat zijn zeker woorden die jou omschrijven, net als spontaan en mensgericht. Je beschikt over goede communicatievaardigheden en kunt effectief schakelen op alle niveaus binnen en buiten de organisatie. Bovendien durf je anderen te confronteren en sta je stevig in je schoenen. Je begrijpt dat Coöperatie VGZ een maatschappelijke verantwoordelijkheid heeft, die doorwerkt in alles wat er binnen onze organisatie gebeurt. Dat schrikt je niet af, maar wakkert eerder je professionaliteit, vasthoudendheid en resultaatgerichtheid aan.
 

Jouw toekomst

Vanaf je eerste werkdag als auditor bij Coöperatie VGZ, ben je een essentieel onderdeel van een team dat gericht werkt aan het beter organiseren van de zorg in Nederland. Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als moderne, ambitieuze marktleider bieden we je veel inhoudelijke uitdaging en de ruimte om je te ontwikkelen in je vakgebied. Ook investeren we in mogelijkheden om slimmer te werken.
Je hebt een contract voor een vast aantal uren per jaar, maar werkt flexibel en hebt een eigen verantwoordelijkheid bij het indelen van je werkuren. Daarnaast profiteren je eventuele gezinsleden net als jij van collectieve verzekeringen. Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door jezelf te blijven ontwikkelen en door kansen proactief op te pakken, in een wereld die voortdurend verandert.

Jouw sollicitatie

Is het beoordelen van risico’s en de effectiviteit van beheersmaatregelen echt jouw werk? En ben jij daarnaast communicatief vaardig en durf je anderen te confronteren? Solliciteer dan via onderstaande knop.

Mascha van Houten

Mascha van Houten

Recruiter
06-42359353
mascha.vanhouten@vgz.nl