Jouw nieuwe baan bij VGZ?

Ervaren Solution-architect

 • 38 uur per week
 • Tussen € 3379,- en € 5374,-
 • Arnhem

Sla de brug tussen de realiteit van vandaag en de inspiratie biedende toekomst. Zorg jij voor een relevante, veilige en soepel werkende architectuuroplossingen waar Coöperatie VGZ mee vooruit kan?
 

Jouw werk

De traditionele architect met ingewikkelde tekeningen die de business niet begrijpt is bij ons passé. Wij zijn op zoek naar de man of vrouw die verantwoordelijkheid durft te nemen, aan storytelling doet en exact weet hoe je ideeën gedragen krijgt binnen een grote organisatie. Jij weet wat stakeholdermanagement is en enig politiek getouwtrek ga jij zeker niet uit de weg.

Voor deze vacature zijn we op zoek naar de architect die gaat zorgen voor een optimale omni-channel klantcommunicatie, waarbij in- & outputmanagement (zowel traditioneel als innovatief) voor jou bekend terrein zijn. Bestaande systemen migreren en integreren met nieuwe innovatieve communicatiemiddelen (zoals Web en app), daar draai jij je hand niet voor om. Jij bent de bruggenbouwer tussen de business Merk & Klantbeleving en ICT. Jij draagt bij aan superieure klantbeleving.

Jouw ervaring

Als ervaren Solution-architect heb je natuurlijk kennis (en bij voorkeur gecertificeerd) van TOGAF en ArchiMate. Belangrijker vinden wij echter dat je begrijpt wat de business bedoelt en je de juiste hoeveelheid architectuur op het juiste moment op het juiste niveau weet te bedrijven. Daarnaast heb jij:
 • Minimaal een hbo diploma, bij voorkeur in de richting bedrijfskundige- of technische informatica;
 • Een bewezen trackrecord op het gebied van architectuur,  meer specifiek op klantcommunicatie & kanaalmanagement;

Buiten dit alles weet je onze stakeholders op een creatieve en gepassioneerde manier te betrekken, informeren, adviseren en overtuigen. Je hebt ervaring in het samenwerken met multidisciplinaire teams.

 

Jouw toekomst

Vanaf je eerste werkdag als Solution-architect bij Coöperatie VGZ, ben je onderdeel van een divers team dat werkt aan het zinnig en betaalbaar houden van de zorg in Nederland. Een spannende weg, die van je vraagt dat je niet alleen nieuwe oplossingen ziet, maar deze ook weet uit te voeren.
Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als moderne, ambitieuze marktleider investeren we dan ook in jouw kracht, ontwikkeling en persoonlijke leiderschap. En in slimmer en flexibeler werken. Daarnaast reis je gratis met de trein en profiteren je eventuele gezinsleden net als jij van collectieve verzekeringen.
Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door jezelf te blijven ontwikkelen, lef te tonen en verschil te maken, in een wereld die voortdurend verandert.
Uiteraard krijg je van ons een marktconform salaris inclusief vakantiegeld en 13e maand. De meerwaarde van werken bij VGZ zit echter in het feit dat lef, initiatief en ondernemerschap zéér gewaardeerd worden. Heb jij een goed plan of idee, dan is er een luisterend oor en wordt er waar nodig budget vrijgemaakt. Wij bieden daarnaast:

 • Een goede en voordelige zorgverzekering voor jou en je eventuele gezin
 • Korting op overige verzekeringen;
 • Volledige reiskostenvergoeding obv OV;
 • Flexibele werkuren, bijvoorbeeld 4x9;
 • Mogelijkheid tot thuiswerken;
 • Goede pensioensregeling;

Jouw sollicitatie

Spreekt deze vacature je aan en wil je solliciteren? Klik dan op onderstaande knop en upload je cv en motivatiebrief. Mocht je nog vragen over de inhoud van de baan, schroom niet en neem contact op met Frank Maathuis (06-28251020) of  Björn Bus (Enterprise Architect, 06-24881131).

Mattanja Schuijl

Mattanja Schuijl

Recruiter
06-38783518
m.schuijl@vgz.nl