Jouw nieuwe baan bij VGZ?

Expertleider Doelgroep- en propositieontwikkeling

  • 38 uur per week
  • Tussen € 3876,- en € 6013,-
  • Arnhem

Jij weet als geen ander dat elke klant uniek is. Hoe zorg jij er dan toch voor dat zoveel mogelijk mensen een uitstekende klantbeleving en passend productaanbod vinden bij VGZ?

Jouw werk

Als Expertleider Doelgroep- en propositieontwikkeling is het jouw werk om ruim 4 miljoen verzekerden versteld te doen staan van een optimale digitale klantervaring. Binnen VGZ ben jij thought leader op het gebied van customer journey en klantwensen. Wat is de weg die een (potentiële klant) aflegt voor hij of zij een verzekering afsluit? Jij weet niet alleen hoe je deze informatie verkrijgt, maar ook hoe je deze vertaalt naar duidelijke visie, strategie en actieplannen. Met als resultaat een passende en gemakkelijke klantreis naar het juiste productaanbod.

VGZ wil dé digitale zorgverzekeraar worden en werkt hard aan het verbeteren van de digitale klantervaring. Dit gebeurt agile en in multidisciplinaire klantmissieteams. Ieder team heeft een eigen missie, een eigen opdracht om een deel van de klantreis te verbeteren. Om te zorgen dat de verschillende specialismes in de klantmissieteams van hoog niveau zijn en blijven, zijn er expertgroepen waarin competenties, kennis en werkwijzen worden doorontwikkeld.

Als Expertleider is jouw functie tweeledig. Zo’n 40% van jouw tijd besteed je aan het leiding geven aan de experts uit de expertgroep Doelgroep- en propositieontwikkeling. Jij coacht hen, inspireert hen met jouw kennis en zorgt ervoor dat ze hun competenties, kennis en werkwijzen doorontwikkelen. Zodat ze een stevige bijdrage kunnen leveren aan het klantmissieteam dat hun dagelijkse thuisbasis vormt. En daarmee aan het verbeteren van de klantervaring.

De overige 60% van jouw tijd werk jij - net als de mensen die jij aanstuurt - als inhoudelijk expert binnen een Klantmissieteam. Jullie specifieke missie? Ervoor zorgen dat onze verzekerden hun basisverzekering als passend en betaalbaar ervaren. Jij houdt je in dit team vooral bezig met de premiestrategie en premiecalculatie van de basisverzekering. Dankzij jouw brede interesse en vaardigheden kun jij ook echter ook prima een rol vervullen op het gebied van doelgroepmarketing, propositieontwikkeling- en realisatie en omnichanel management.
 

Jouw ervaring

We zijn op zoek naar een inspirerende peoplemanager die het volgende met zich meebrengt:

  • een wo-opleiding in de richting van Marketing;
  • minimaal 5 jaar ervaring met productmanagement binnen de zorgverzekeringswereld, of binnen andere branches zoals energie, telecom of postorder;
  • brede kennis op gebied van doelgroep- en propositie-ontwikkeling;
  • specifieke ervaring met customer journey / inzicht klantbehoeftes en het vertalen van klantbehoeftes in passende en duidelijke proposities;
  • diepgaande kennis van verzekeringstechnische voorwaarden en bij voorkeur ook kennis van premiecalculatie;
  • (agile) leidinggevende ervaring en een goed gevoel voor het opleiden, motiveren en inspireren van mensen.

Jij hebt passie voor je vak en blijft als vanzelf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen. Jij durft voorop te lopen en buiten de kaders te kleuren als het nodig is. Daarbij neem jij de maatschappelijke rol die wij als zorgverzekeraar hebben heel serieus. Jij wilt zinnige producten ontwikkelen die echt verschil maken voor onze klanten.

Prioriteiten stellen gaat je goed af, jij weet wat belangrijk is en wat niet. Knopen doorhakken kost jou dan ook geen moeite. Bovendien zorg je ervoor dat het voor iedereen in jouw team duidelijk is wat er is afgesproken en wat een ieders rol daarin is. Moeten er zaken veranderd worden om tot een beter resultaat te komen? Dan ga jij gevraagd en ongevraagd tot actie over. Het feit dat Coöperatie VGZ zich bevindt in een wereld die continu verandert, is voor jou dan ook geen enkel probleem.

Jouw toekomst

Vanaf je eerste werkdag als Expertleider Doelgroep- en propositieontwikkeling bij Coöperatie VGZ, ben je onderdeel van een divers team dat werkt aan het zinnig en betaalbaar houden van de zorg in Nederland. Een spannende weg, die van je vraagt dat je niet alleen nieuwe oplossingen ziet, maar deze ook met gezond verstand weet uit te voeren.

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als moderne, ambitieuze marktleider investeren we dan ook in jouw kracht, ontwikkeling en persoonlijke leiderschap. En in slimmer en flexibeler werken. Daarnaast reis je gratis met de trein en profiteren je eventuele gezinsleden net als jij van collectieve verzekeringen.

Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door jezelf te blijven ontwikkelen, lef te tonen en verschil te maken, in een wereld die voortdurend verandert.

Jouw sollicitatie

Is het ontwikkelen van een zinnig zorgverzekeringsaanbod echt jouw werk? En help jij de expertise Doelgroep- en propositieontwikkeling binnen VGZ naar een hoger niveau te tillen? Solliciteer dan voor 20 september via onderstaande knop.

Astrid van Dijk

Astrid van Dijk

Recruiter
06 - 47 09 02 17
a.vandijk@vgz.nl