Jouw nieuwe baan bij VGZ?

Marketeer - Specialisatie Doelgroep marketing

  • 38 uur per week
  • Tussen € 2662,- en € 3915,-
  • Arnhem

Zomaar iets de wereld in gooien, daar bereik je weinig mee dat weet jij als geen ander. Maar hoe zorg jij ervoor dat de marketingacties aansluiten bij de behoeften van de verzekerden?

Jouw werk

Als Expert Marketeer binnen het team Doelgroep- en Propositieontwikkeling kun je jou niet gelukkiger maken dan wanneer onze dienstverlening helemaal aansluit op de behoefte van de klant. Jij weet wie onze klanten zijn én jij weet wat ze nodig hebben: een basisverzekering maar ook een toonaangevende, passende én betaalbare aanvullende verzekering. Dat is jouw missie als Marketeer!

Jij gaat actief op zoek naar de behoeften, de voorkeuren en het gedrag van de verschillende klantgroepen en van de merkpartners van Coöperatie VGZ. Deze gegevens houd je niet voor jezelf, maar deel je actief met jouw team en de rest van de organisatie. Jij ontwikkelt toonaangevende en relevante producten en diensten voor onze klanten. Binnen het cluster Bewegende Klanten ben jij verantwoordelijk voor het realiseren van hét VGZ gevoel. Jij bereikt, boeit en bindt de verzekerden met nieuw te ontwikkelen marketingconcepten.

Samengevat is jouw werk één grote, interessante zoektocht naar de doelgroepen van Coöperatie VGZ en hoe deze doelgroepen afzonderlijk het beste te benaderen en te bedienen zijn.

Nu bestaat een klantervaring uit talloze aspecten en veranderen klantwensen doorlopend. Daarom werk jij – binnen een multidisciplinair team – aan het verbeteren van een deel van die klantreis. Jij bijt je weliswaar helemaal vast in de doelgroep marketing, maar dankzij jouw brede interesse en vaardigheden kun jij ook prima een rol vervullen op het gebied van propositieontwikkeling en -realisatie, service design en omnichanel management. 

Het team Doelgroep- en Propositieontwikkeling is de plek waar jij jouw vakkennis verder ontwikkelt en uitbouwt. In jouw Klantmissieteam breng je deze kennis in de praktijk. In beide teams is er veel ruimte voor jouw vakkennis, wendbaarheid en drive om resultaten te behalen. Jij maakt de teams beter, de teams maken jou beter. Samen bouwen jullie – Agile, autonoom en héél dicht op de klant – aan de beste klantreis die verzekerden zich kunnen wensen.

Jouw ervaring

Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste collega die het volgende met zich meebrengt:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • 0 – 2 jaar werkervaring;
  • het enthousiasmeren van directe en indirecte collega’s voor jouw plannen is voor jou een eitje;
  • kennis van moderne digitale marketingmethoden, klantreizen, online marketing en innovatie;
  • kennis van verzekeringsproducten;
  • ervaring met Agile werken.

Jij weet je als geen ander in te leven in het gedrag, interesses en relevante keuzeprocessen van de verzekerden. Met alle verkregen informatie ben jij in staat om gedragen uitvoeringsplannen te schrijven waarbij strategische uitgangspunten creatief vertaald worden in een concreet plan van aanpak. De ultieme klantbeleving, dat staat voorop! Daarbij werk je graag samen en wil je dat jouw team het goed doet. Goed voor onze verzekerden, want klantgericht denken is jouw tweede natuur. Met de juiste dingen bezig zijn, daar krijg jij plezier van. Het feit dat je het overzicht weet te houden over het grote geheel, maakt dat je koers weet te houden

Jij realiseert je dat de markt waarin wij als zorgverzekeraar opereren aan politieke en publieke invloed onderhevig is. Dat onze koers daardoor ineens kan wijzigen is voor jou geen probleem. Jij bent gewend om Agile te werken en zoekt steeds opnieuw naar het beste resultaat. Daarbij hou je altijd in je achterhoofd dat Coöperatie VGZ een maatschappelijke verantwoordelijkheid heeft. Die neem jij net zo serieus als wij.

Jouw toekomst

Vanaf je eerste werkdag als Expert Marketeer bij Coöperatie VGZ, ben je onderdeel van een divers team dat werkt aan het zinnig en betaalbaar houden van de zorg in Nederland. Een spannende weg, die van je vraagt dat je niet alleen nieuwe oplossingen ziet, maar deze ook met gezond verstand weet uit te voeren.

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als moderne, ambitieuze marktleider investeren we dan ook in jouw kracht, ontwikkeling en persoonlijke leiderschap. En in slimmer en flexibeler werken. Daarnaast reis je gratis met de trein en profiteren je eventuele gezinsleden net als jij van collectieve verzekeringen.
Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door jezelf te blijven ontwikkelen, lef te tonen en verschil te maken, in een wereld die voortdurend verandert.
 

Jouw sollicitatie

Zorg jij ervoor dat geïnteresseerden ook verzekerden worden? En kun jij ook uit de voeten met propositieontwikkeling en -realisatie, service design en omnichanel management? Solliciteer dan voor 21 augustus via onderstaande knop. Na deze datum ontvang je van ons een reactie op je sollicitatie.

Astrid van Dijk

Astrid van Dijk

Recruiter
06 - 47 09 02 17
a.vandijk@vgz.nl