Jouw nieuwe baan bij VGZ?

Expertleider Digital, Mobile en Social

  • 38 uur per week
  • Tussen € 3876,- en € 6013,-
  • Arnhem

Innovaties op het gebied van digitalisering en social media volgen elkaar in rap tempo op. Hoe kies jij uit het eindeloze aanbod alleen die oplossingen waarmee onze klanten verrassend gemakkelijke digitale dienstverlening ervaren?

Jouw werk

Als Expertleider Digital, Mobile en Social is het jouw werk om ruim 4 miljoen verzekerden versteld te doen staan van een vlekkeloze digitale klantervaring. Binnen VGZ ben jij thought leader op het gebied van social media, in de breedste zin van het woord. Waar bijvoorbeeld bevinden onze klanten zich? Instagram? Facebook? Bekijken ze de website voornamelijk op desktop of mobile? Jij weet hoe je deze informatie kunt verkrijgen én kunt vertalen naar een duidelijke visie en strategie. En je weet hoe je stakeholders zoals het hoger management en andere afdelingen mee kunt krijgen.

VGZ wil dé digitale zorgverzekeraar worden en werkt hard aan het verbeteren van de digitale klantervaring. Dit gebeurt agile en in multidisciplinaire klantmissieteams. Ieder team heeft een eigen missie, een eigen opdracht om een deel van de klantreis te verbeteren. Om te zorgen dat de verschillende specialismes in de klantmissieteams van hoog niveau zijn en blijven, zijn er expertgroepen waarin competenties, kennis en werkwijzen worden doorontwikkeld.

Als Expertleider is jouw functie tweeledig. Zo’n 40% van jouw tijd besteed je aan het leiding geven aan de experts uit de Expertgroep Digital, Mobiel en Social. Jij coacht hen, inspireert hen met jouw kennis en zorgt ervoor dat ze hun competenties, kennis en werkwijzen doorontwikkelen. Zodat ze een stevige bijdrage kunnen leveren aan het klantmissieteam dat hun dagelijkse thuisbasis vormt. En daarmee aan het verbeteren van de klantervaring.

De overige 60% van jouw tijd werk jij - net als de mensen die jij aanstuurt - als inhoudelijk expert binnen een Klantmissieteam. Jullie specifieke missie? Werkgevers met overtuiging laten kiezen voor een contract met VGZ. Met jouw kennis houd jij je onder andere bezig met het ontwikkelen van zakelijke campagnes en realiseer je verrassende communicatie met de klant. Jij bijt je daarbij vast in social media, maar kunt ook prima een rol vervullen op het gebied van design, delivery en digitale strategie.

Meer weten over Agile werken bij VGZ? Check dan het volgende filmpje https://www.youtube.com/watch?v=JIspgREyLeU&t=7s.
 

Jouw ervaring

We zijn op zoek naar een inspirerende peoplemanager die het volgende met zich meebrengt:
  • wo-werk- en -denkniveau en een achtergrond in de richting van marketing, communicatie, bedrijfskunde, of commerciële economie;
  • minimaal 5 jaar relevante werkervaring met een stevig strategische component, waarbij je actief bent geweest in meerdere expertisegebieden. Denk aan digitale strategie, multi channel, campagnes, social media management, app-ontwikkeling;
  • een schat aan ervaring op het gebied van social;
  • ervaring met coaching en ontwikkeling van medewerkers;
  • ervaring met strategische verandertrajecten en strategische samenwerking;
  • een relevant netwerk en het talent om slimme verbindingen te leggen.

Alles wat te maken heeft met social media neem jij als een spons in je op. Jij ontwikkelt kansen en uitdagingen en pakt ze met beiden handen aan. Terugdeinzen voor een stukje pionierswerk? Jij springt er juist met enthousiasme in. En met dat enthousiasme krijg jij anderen mee in jouw werkwijze, visie en strategie.

Een inspirator en een verbinder, het zijn twee eigenschappen die op jouw lijf geschreven zijn. Daarbij vind jij het leuk om enerzijds kennisinnovatie aan te sturen en anderzijds vraagstukken op te lossen in de praktijk. Bij voorkeur ben je al thuis in agile werken, waardoor het feit dat Coöperatie VGZ zich bevindt in een snel veranderende markt voor jou geen enkel probleem is.

Het volledige sollicitatieproces voor deze vacature bestaat uit een 2 tal gesprekken. Aanvullend op de gesprekken worden assessments ingezet om vaardigheden en competenties te toetsen.

Jouw toekomst

Vanaf je eerste werkdag als Expertleider Digital, Mobile en Social bij Coöperatie VGZ, ben je onderdeel van een divers team dat werkt aan het zinnig en betaalbaar houden van de zorg in Nederland. Een spannende weg, die van je vraagt dat je niet alleen nieuwe oplossingen ziet, maar deze ook met gezond verstand weet uit te voeren.

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als moderne, ambitieuze marktleider investeren we dan ook in jouw kracht, ontwikkeling en persoonlijke leiderschap. En in slimmer en flexibeler werken. Daarnaast reis je gratis met de trein en profiteren je eventuele gezinsleden net als jij van collectieve verzekeringen.

Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door jezelf te blijven ontwikkelen, lef te tonen en verschil te maken, in een wereld die voortdurend verandert.

Jouw sollicitatie

Is het verbeteren van de digitale klantervaring echt jouw werk? En help jij onze kennis over digital, mobile & social naar een hoger niveau te tillen? Solliciteer dan via onderstaande knop.

Astrid van Dijk

Astrid van Dijk

Recruiter
06 - 47 09 02 17
a.vandijk@vgz.nl