Jouw nieuwe baan bij VGZ?

Zorginkoper Langdurige Zorg

  • 36 uur per week
  • Tussen € 3161,- en € 5028,-
  • Eindhoven

Als uitvoerder van de Wet Langdurige Zorg koop jij namens VGZ regionaal langdurige zorg bij zorgaanbieders in op het gebied van Gehandicaptenzorg, GGZ en Ouderenzorg. Hoe bereik jij dat in jouw regio passende zorg toegankelijk, kwalitatief en betaalbaar blijft?

Jouw werk

Als Zorginkoper Langdurige Zorg bevind jij je op een terrein waar nog lang niet alle paden gebaand zijn. Het is jouw werk om langdurige zorg in te kopen voor iedere inwoner in de regio, op het gebied van (verstandelijke) gehandicaptenzorg, GGZ en ouderenzorg.

Hiervoor sta je midden in jouw regio, Noord Oost Brabant, Nijmegen en Noord & Midden Limburg,  ben je veel op pad en vorm je een volwaardig gesprekspartner voor veel verschillende partijen. Je overlegt en onderhandelt met zo’n 20 zorgaanbieders, contracteert partijen binnen de gestelde ruimte en maakt afspraken met hen. Daarnaast werk je nauw samen met gemeenten en andere instanties in de zorg, om de langdurige zorg in goede banen te leiden. Een nieuwe beweging, waarbij nog lang niet alles vast ligt. Vanuit jouw zicht op het zorgveld en de veranderingen, neem jij met regelmaat het initiatief om tot vernieuwd resultaat te komen gericht op de kwaliteit, toegankelijkheid en de betaalbaarheid van de langdurige zorg. Een zelfstandige rol, met veel eigen verantwoordelijkheid!

Uiteraard doe je dit alles niet alleen, maar met zo'n 30 collega’s door heel Nederland. Ondanks de zelfstandigheid van je functie, werk je regelmatig gericht samen met jouw teams. Ook hierin speel jij een cruciale rol vanuit jouw vakkundigheid, talent en drive om resultaten te boeken. Jij maakt het team beter, het team maakt jou beter, samen organiseren jullie de langdurige zorg beter.
 

Jouw ervaring

Voor deze vakinhoudelijk uitdagende functie kom je in aanmerking als je:
  • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding hebt zoals Verpleegkunde, Psychologie, Sociaal Pedagogische Hulpverlening, Management in de Zorg, Bedrijfseconomie, Bestuurskunde of Management, Economie en Recht;
  • Inhoudelijke en actuele kennis van de langdurige zorg bezit;
  • in het bezit bent van NEVI Professional of de bereidheid dit te behalen;
  • minimaal 5 jaar relevante werkervaring hebt;
  • in ieder geval werkzaam bent geweest bij een zorginstelling in de gevraagde gebieden;
  • bij voorkeur ook gewerkt hebt in een zakelijke omgeving;
  • kennis hebt van Zorgverzekeringswet en de Wet Langdurige Zorg en de financiering daarvan.
Daarnaast ben je analytisch sterk en heb je bedrijfseconomisch inzicht. Je hebt een flinke drive om te presteren en zet daarin net zo lang door tot je jouw doelen hebt bereikt. Met goede argumenten, waarbij je de maatschappelijk rol die Coöperatie VGZ vervult altijd in je achterhoofd houdt, weet je zelfstandig je koers vast te houden. En dankzij jouw open instelling en flexibele geest, zie je niet alleen de kansen om jouw heen, maar weet je hier ook op in te springen.

Jouw toekomst

Vanaf je eerste werkdag als Zorginkoper Langdurige Zorg bij Coöperatie VGZ, ben je onderdeel van een divers team dat werkt aan het zinnig en betaalbaar houden van de zorg in Nederland. Een spannende weg, die van je vraagt dat je niet alleen nieuwe oplossingen ziet, maar deze ook weet uit te voeren.

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als moderne, ambitieuze marktleider investeren we dan ook in jouw kracht, ontwikkeling en persoonlijke leiderschap. En in slimmer en flexibeler werken. Daarnaast reis je gratis met de trein en profiteren je eventuele gezinsleden net als jij van collectieve verzekeringen.

Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door jezelf te blijven ontwikkelen, lef te tonen en verschil te maken, in een wereld die voortdurend verandert.
 

Jouw sollicitatie

Is het inkopen van langdurige zorg echt jouw werk? En draag je bovendien graag bij aan doelmatige en kwalitatief goede zorg? Solliciteer dan via onderstaande knop.

Bart Groeliken

Bart Groeliken

Recruiter
06-18252802
b.groeliken@vgz.nl