Jouw nieuwe baan bij VGZ?

Propositie Marketeer - Specialisatie Propositieontwikkeling- en realisatie

 • 38 uur per week
 • Tussen € 2969,- en € 4637,-
 • Arnhem

Klanten werven is één. Maar hoe houd je de klanten binnenboord? Daar heb jij het antwoord op.

Jouw werk

ls Expert Doelgroep- en Propositieontwikkeling kun je jou niet gelukkiger maken dan wanneer onze dienstverlening helemaal aansluit op de behoefte van de bestaande klant. Jij ontwikkelt en realiseert nieuwe proposities. Uiteraard vergeet je de bestaande proposities niet en verbeter je waar mogelijk. Klanten aan je binden, het is aan jou wel besteed! Jij investeert in onze bestaande klanten. En jij zorgt ervoor dat ze nog lang tot onze verzekerden mogen horen. Hoe je dat doet? Jouw werk is één grote, interessante zoektocht. Continue onderzoek jij  de wensen en behoeften van onze klanten en ga je op zoek naar de 9+ momenten. Waar en hoe moet onze dienstverlening verbeteren?  Dat doe je met je klantmissieteam dat gaat voor “verrassend makkelijke processen rondom inzicht in vergoedingen.’ 

Een klantervaring bestaat uit talloze aspecten en klantwensen veranderen doorlopend. Daarom werk jij – binnen een multidisciplinair Klantmissieteam – aan het verbeteren van een deel van de customer lifecycle. Jij bijt je weliswaar helemaal vast in het ontwikkelen en realiseren van proposities, maar dankzij jouw brede interesse en vaardigheden kun jij ook prima een rol vervullen op het gebied van doelgroepmarketing, service design en omnichannel management.  

In een gemiddelde werkweek houd jij je bezig met het:
 • in co-creatie samen met de klant bedenken en uitwerken van proposities. Co-creatie, zowel online als offline. Denk aan panels, social communities etc. Jij bedenkt het!;
 • op een passende manier introduceren van nieuwe proposities  in de markt; 
 • het volgen van onze klant. Waar bevinden ze zich, wat drijft ze en hoe kunnen wij onze dienstverlening hierop laten aansluiten?; 
 • vertalen en verbinden van de klantbehoefte naar het zorgbeleid. Altijd houd je in gedachten dat Coöperatie VGZ staat voor zinnige zorg; 
 • inzichtelijk maken van concurrerende producten, premies en rendement. Het vergaren van kennis is voor jou niet voldoende, jij handelt er ook naar; 
 • nieuwsgierig zijn naar nieuwe mogelijkheden voor propositie gerelateerde content. Vragen als ‘Hoe kunnen we onze service communicatie nog beter aansluiten bij de verwachtingen van de klant?’ spelen altijd door jouw hoofd. 
Het team Doelgroep- en Propositieontwikkeling is de plek waar jij jouw vakkennis verder ontwikkelt en uitbouwt. In jouw Klantmissieteam breng je deze kennis in de praktijk. In beide teams is er veel ruimte voor jouw vakkennis, wendbaarheid en drive om resultaten te behalen. Jij maakt de teams beter, de teams maken jou beter. Samen bouwen jullie – Agile, autonoom en héél dicht bij de klant – aan de beste klantreis die verzekerden zich kunnen wensen. 
 

Jouw ervaring

Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste collega die het volgende met zich meebrengt:
 • HBO+/WO werk- en denkniveau;
 • B2C marketing heeft geen geheimen voor jou;
 • jij bijt je vast in wat onze bestaande klanten doen, denken en willen; 
 • ervaring met leiden van grote verbeteringen op het gebied van klantbediening in de  particuliere markt;
 • kennis van moderne digitale marketingmethoden, klantreizen, online marketing en innovatie;
 • ervaring met Agile werken;
 • een analytische blik en de vaardigheid om cijfermatige resultaten om te zetten naar verbetervoorstellen.
Jij hebt een heldere visie op klantbeleving, wil graag verbeteren en het liefst toonaangevend resultaat neerzetten. Daarbij werk je graag samen en wil je dat jouw team het goed doet. Goed voor onze verzekerden, want klantgericht denken is jouw tweede natuur. Met de juiste dingen bezig zijn, daar krijg jij plezier van. Het feit dat je het overzicht weet te houden over het grote geheel, maakt dat je koers weet te houden. En niet alleen dat. Waar belangen botsen, weet jij partijen bij elkaar te brengen.

Jij realiseert je dat de markt waarin wij als zorgverzekeraar opereren aan politieke en publieke invloed onderhevig is. Dat onze koers daardoor plots kan wijzigen is voor jou geen probleem. Jij bent gewend om Agile te werken en zoekt steeds opnieuw naar het beste resultaat. Daarbij hou je altijd in je achterhoofd dat Coöperatie VGZ een maatschappelijke verantwoordelijkheid heeft. Die neem jij net zo serieus als wij.

Het volledige sollicitatieproces voor deze vacature bestaat uit een 2 tal gesprekken. Aanvullend op de gesprekken worden assessments ingezet om vaardigheden en competenties te toetsen.
 

Jouw toekomst

Vanaf je eerste werkdag als Expert Doelgroep en Propositieontwikkeling bij Coöperatie VGZ, ben je onderdeel van een divers team dat werkt aan een superieure klantbeleving en het zinnig en betaalbaar houden van de zorg in Nederland. Een spannende weg, die van je vraagt dat je niet alleen nieuwe oplossingen ziet, maar deze ook met gezond verstand weet uit te voeren.

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als moderne, ambitieuze marktleider investeren we dan ook in jouw kracht, ontwikkeling en persoonlijke leiderschap. En in slimmer en flexibeler werken. Daarnaast reis je gratis met de trein en profiteren je eventuele gezinsleden net als jij van collectieve verzekeringen.

Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door jezelf te blijven ontwikkelen, lef te tonen en verschil te maken, in een wereld die voortdurend verandert.
 

Jouw sollicitatie

Bijt jij je vast in het volgen van onze bestaande klanten? Wil jij écht alles weten? En weet jij de vertaling te maken naar onze producten en diensten? En kun jij ook uit de voeten met doelgroepmarketing, service design en omnichannel management? Solliciteer dan via onderstaande knop.

Mattanja Schuijl

Mattanja Schuijl

Recruiter
06-38783518
m.schuijl@vgz.nl