Jouw nieuwe baan bij VGZ?

Releasemanager

  • 38 uur per week
  • Tussen € 3379,- en € 5374,-
  • Arnhem en Eindhoven

Met jouw kennis en ervaring draag je zorg voor een vlekkeloze overdracht van de testorganisatie naar de business door middel van een releasematige implementatie van de wijzigingen in onze applicaties.

Jouw werk

Als Releasemanager ben je verantwoordelijk voor het creëren van stabiliteit van de IT en business omgeving. Je zorgt voor de bewaking, samenstelling, beoordeling en controle van de in productie name van wijzigingen door middel van releases. Hierbij houd je uiteraard rekening met wet- en regelgeving, bedrijfsprocessen en de mate van autonomie van de MDTs.
Jouw werkzaamheden zijn van belang voor de business en eigen afdeling en kennen een gerichtheid op zowel de korte als de lange termijn. Vanuit jouw functie heb je oog voor de optimalisering van de dagelijkse processen. Jij overziet het totale speelveld en hebt zicht op alle datacare veranderingen en kritieke businessmomenten. Eventuele conflicten in de planning tussen deze veranderingen en belangrijke businessmomenten worden door jou zichtbaar en actief gemanaged. Je begeleidt complexe transities, waarbij risicomanagement een van de sleutelwoorden is. In scenario’s denken is voor jou dagelijkse kost.
 
Je bent pro-actief en weet dat er niet alleen een breng- maar ook een haalplicht is om informatie te vergaren. Met die informatie stel je vast wat de consequenties zijn voor de samenstelling van de releasekalender. Je streeft continue naar een constant, gelijkmatig en houdbaar release-ritme (heartbeat) dat aansluit bij de verschillende vormen van software ontwikkeling. Hierbij biedt je een antwoord op de groeiende vraag naar flexibiliteit en een korte time to market. Dit doe je zonder de focus op stabiliteit te verliezen.
 
Gelukkig doe je bij Coöperatie VGZ niets alleen, maar maak je onderdeel uit van een afdeling die volgens het Agile-gedachtengoed werkt. Continu verbeteren is iets wat past in jouw kijk op je werk. Binnen het team is veel ruimte voor jouw talent, vakkundigheid en drive om resultaten te behalen. Jouw visie op change- en releasemanagement draag je uit en wanneer jouw collega’s een vraag hebben, kunnen ze bij je terecht. Jij maakt het team beter, het team maakt jou beter, samen zorgen jullie voor een professionele afdeling binnen Data Care.

 

Jouw ervaring

Voor deze functie zijn we op zoek naar een collega die stevig in zijn of haar schoenen staat. Daarnaast breng jij het volgende met je mee:

- Afgeronde relevante opleiding op HBO-niveau, bijvoorbeeld informatica;
- Aantoonbare kennis van ITIL, BiSL en Prince2;
- Aantoonbare kennis van en ervaring met Zorg- en beheerprocessen;
- Aantoonbare kennis van planningstools;
- Aantoonbare kennis van en ervaring met Agile werkmethodieken;
- Aantoonbare kennis van ICT;
- Aantoonbare kennis van en vaardigheid in het coördineren.

Jij hebt een visie op change- en releasemanagement in een veranderende omgeving en kunt niet wachten om deze uit te zetten binnen onze organisatie. Zelf je eigen koers bepalen is voor jou dan ook geen enkel probleem en je weet ook anderen mee te nemen naar jouw resultaten. Plannen en organiseren zit je in het bloed en je kunt vooruit kijken. Daardoor zie je knelpunten vroegtijdig aankomen en kun je van richting veranderen om deze te omzeilen. Dat wij als zorgverzekeraar in een markt opereren waar de koers iedere dag gewijzigd kan worden door zowel interne als externe invloeden, is voor jou dan ook geen enkel probleem.

Jouw toekomst

Vanaf je eerste werkdag als Releasemanager bij Coöperatie VGZ, ben je een essentieel onderdeel van een team dat gericht werkt aan het beter organiseren van de zorg in Nederland. Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als moderne, ambitieuze marktleider bieden we je veel inhoudelijke uitdaging en de ruimte om je te ontwikkelen in je vakgebied. Ook investeren we in mogelijkheden om slimmer te werken. Je hebt een contract voor een vast aantal uren per jaar, maar werkt flexibel en hebt een eigen verantwoordelijkheid bij het indelen van je werkuren. Daarnaast reis je bijvoorbeeld gratis met de trein naar je werk en profiteren je eventuele gezinsleden net als jij van collectieve verzekeringen. Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door jezelf te blijven ontwikkelen en door kansen proactief op te pakken, in een wereld die voortdurend verandert.

Jouw sollicitatie

Is het managen van complexe veranderingen en releases echt jouw werk? Solliciteer dan vòòr vrijdag 1 december via onderstaande knop.
 
 

Mattanja Schuijl

Mattanja Schuijl

Recruiter
06-38783518
m.schuijl@vgz.nl