Jouw nieuwe baan bij VGZ?

Teammanager Klantadvies

 • 38 uur per week
 • Tussen € 2932,- en € 4579,-
 • Arnhem

Als zorgverzekeraar krijgen wij talloze, zeer uiteenlopende vragen van onze klanten. Hoe zorg jij ervoor dat iedere vraag op de juiste manier beantwoord wordt, zonder snelheid te verliezen?

Jouw werk

Als Teammanager Klantadvies ben je continu bezig met de vraag hoe wij de afhandeling van onze klantcontacten kunnen verbeteren. Het is dan ook jouw werk om het operationeel beleid voor jouw team te schrijven én ervoor te zorgen dat het van papier tot uitvoering komt.
Hiertoe breng jij nieuwe ideeën op het gebied van klantcontactafdelingen in de praktijk. Jij richt jouw team in en daagt jouw mensen op persoonlijk en professioneel vlak uit. Je helpt hen zich te ontwikkelen, zodat zij de juiste antwoorden aan onze verzekerden kunnen geven. En je zorgt dat iedereen zich prettig voelt op zijn werkplek, door je te verdiepen in jouw mensen.

Dit alles doe je uiteraard niet alleen, maar samen met de Teamcoach die jouw mensen traint in nog beter klantcontact en de Procesconsultant die zorgt voor efficiëntie in de processen. Naast het motiveren van jouw team, houd jij je in een gemiddelde werkweek bezig met het:

 • organiseren van dagstarts (Lean), zodat je weet wat er die week van jou en je team gevraagd wordt.
 • sturen op bestaande KPI's. Hoe is bijvoorbeeld de kwaliteit van de gesprekken die gevoerd worden? Zijn klanten op tijd geholpen en  is de klantbeleving goed?
 • bewaken van productiegegevens, het analyseren van informatie en vertalen daarvan naar heldere stuur- en verantwoordingsinformatie.
 • regelmatige interactie en communicatie met andere afdelingen zoals , Declaratieservice en Klantadministratie maar ook met je collega Teammanagers op de andere vestigingen.

Binnen de afdeling speel jij een cruciale rol vanuit jouw vakkundigheid, talent en drive om kennis om te zetten naar resultaten. Jij maakt jouw medewerkers beter, jouw team maakt jou beter. Samen zorgen jullie voor een betere klantervaring en een hogere klanttevredenheid!

Jouw ervaring

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand met:
 • hbo-werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde hbo opleiding;
 • aantoonbaar minimaal 4 jaar relevante leidinggevende ervaring. Jij weet hoe je een groot team in een complexe organisatie in beweging brengt;
 • kennis van en ervaring met klantcontact- of klantenserviceprocessen in een complexe organisatie;
 • vernieuwende ideeën op het gebied van klantcontactafhandeling;
 • ervaring met het mensgericht aansturen van medewerkers en het leiden van projecten;

 Jij hebt een scherpe analytische blik, waarmee je problemen snel weet te ontrafelen. Ondernemend als je bent, kijk je altijd uit naar kansen en ben je niet bang te opereren in een wereld die continu verandert. Je snapt dat Coöperatie VGZ een maatschappelijke verantwoordelijkheid heeft en wil de service voor de klanten graag verbeteren.

Dankzij jouw goede inlevingsvermogen in zowel de klant, als jouw medewerkers, weet je waar je op moet sturen. Je bent daarbij niet bang om innovaties door te voeren, als deze maar bijdragen aan het einddoel. Diezelfde focus op het einddoel weet je op een coachende manier ook over te brengen op jouw mensen. Zo bouw je aan een team dat stevig staat, ook in drukke tijden.

Jouw toekomst

Vanaf je eerste werkdag als Teammanager Klantadvies bij Coöperatie VGZ, ben je onderdeel van een divers team dat werkt aan het zinnig en betaalbaar houden van de zorg in Nederland. Een spannende weg, die van je vraagt dat je niet alleen nieuwe oplossingen ziet, maar deze ook met gezond verstand weet uit te voeren.

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als moderne, ambitieuze marktleider investeren we dan ook in jouw kracht, ontwikkeling en persoonlijke leiderschap en in slimmer en flexibeler werken. Daarnaast reis je gratis met de trein en profiteren je eventuele gezinsleden net als jij van collectieve verzekeringen.

Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door jezelf te blijven ontwikkelen, lef te tonen en verschil te maken, in een wereld die voortdurend verandert.

Jouw sollicitatie

Is het verbeteren van onze klantenservice echt jouw werk? En ben jij een ervaren, mensgerichte leidinggevende? Solliciteer dan voor 24 november via onderstaande knop.

Mascha van Houten

Mascha van Houten

Recruiter
06-42359353
mascha.vanhouten@vgz.nl