Jouw nieuwe baan bij VGZ?

Medewerker ICT Servicedesk

  • 38 uur per week
  • Tussen € 2226,- en € 3099,-
  • Arnhem

Heb jij affiniteit met ICT en heb je ambitie om hierin door te groeien? Zoek je een functie waarin je breed ervaring op kunt doen om te zien welke ICT-rol het beste bij jou past? Dan is de functie van Medewerker ICT Servicedesk bij VGZ een gouden kans!

Jouw werk

Deze functie is een uitstekend startpunt voor een ICT-loopbaan bij VGZ! Als Medewerkers ICT Servicedesk los je namelijk een enorme diversiteit aan problemen op, waardoor je snel wegwijs bent binnen andere IT-onderdelen. Je maakt kennis met allerlei ICT-functies én doet ervaring op waarmee je op termijn door kunt groeien naar een meer specialistische ICT-rol. Denk aan informatieanalist, functioneel beheerder, ontwikkelaar of architect.
 
Jij bent als Medewerker ICT Servicedesk dan ook het centrale aanspreekpunt voor jouw collega’s bij vragen over hun computer, applicaties en/of software. De rots in de branding die zorgt dat problemen, storingen en andere incidenten zo snel mogelijk zijn opgelost. Jij coördineert, registreert en classificeert meldingen, waarbij je altijd kijkt of je zelf voor een oplossing kunt zorgen. Kom je er niet uit? Dan schakel je tweedelijns support in volgens vaste procedures en hou je gebruikers hiervan op de hoogte. Zo weten ze altijd waar ze aan toe zijn en wanneer ze weer prettig verder kunnen met hun werk.
 
Naast het werk op de Servicedesk in Arnhem bestaat er ook de mogelijkheid dat je lokaal ondersteuning biedt op onze vestiging in Eindhoven. In dit geval ben jij echt het primaire aanspreekpunt voor collega’s en ondersteun je hen veelal face-to-face. Zo zie je nog directer het resultaat van jouw werk!
 
Uiteraard doe je bij Coöperatie VGZ niets alleen. Jij bent onderdeel van een jong en hecht team van 25 medewerkers. Binnen dit team speel jij een cruciale rol vanuit jouw vakkundigheid, talent en drive om resultaten te boeken. Jij maakt het team beter, het team maakt jou beter. Samen zorgen jullie ervoor dat collega's adequaat geholpen worden.

 

Jouw ervaring

Voor deze afwisselende functie zoeken wij een sociale, ambitieuze collega die het volgende met zich meebrengt:
 
  • een afgeronde hbo-opleiding;
  • 1-2 jaar werkervaring waaruit blijkt dat je affiniteit hebt met IT;
  • de ambitie om jezelf te ontwikkelen naar een meer specialistische ICT-rol binnen Datacare zoals informatieanalist, functioneelbeheerder, (BI of .Net) Ontwikkelaar of wellicht zelfs architect
  • aantoonbare kennis van ICT, Microsoft producten en IT Servicemanagement conform ITIL;
  • goede communicatieve vaardigheden. 

Je  leert graag en snel en helpt anderen verder met jouw kennis. Jouw collega's kunnen dan ook altijd bij je terecht voor advies. Jij hebt een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel en een scherp oog voor waar het werk ligt. Een flinke klus op jouw bord? Jij stroopt je mouwen op en zet je je schouders eronder. Problemen doorzie je snel en je bent goed in staat om de juiste oplossing over te brengen aan anderen. Als je ziet dat iets beter kan, wacht je niet af maar neem je initiatief.

Je begrijpt dat Coöperatie VGZ een maatschappelijke verantwoordelijkheid heeft en dat we opereren in een wereld die continu verandert. Dankzij jouw goede aanpassingsvermogen en leergierigheid zie je dit als een kans om je te blijven ontwikkelen!

 

Jouw toekomst

Vanaf je eerste werkdag als Medewerker ICT Servicedesk bij Coöperatie VGZ, ben je een essentieel onderdeel van een divers team dat werkt aan het zinnig en betaalbaar houden van de zorg in Nederland. Een spannende weg, die van je vraagt dat je niet alleen nieuwe oplossingen ziet, maar deze ook met gezond verstand weet uit te voeren.

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als moderne, ambitieuze marktleider investeren we dan ook in jouw kracht, ontwikkeling en persoonlijke leiderschap. En in slimmer en flexibeler werken. Daarnaast reis je gratis met de trein en profiteren je eventuele gezinsleden net als jij van collectieve verzekeringen.

Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door jezelf te blijven ontwikkelen, lef te tonen en verschil te maken, in een wereld die voortdurend verandert.
 

Jouw sollicitatie

Is het helpen van collega’s bij vragen over of problemen met hun computer, software en/of applicaties echt jouw werk? Heb jij ambitie om door te groeien binnen Datacare?

Mattanja Schuijl

Mattanja Schuijl

Recruiter
06-38783518
m.schuijl@vgz.nl