Jouw nieuwe baan bij VGZ?

Zorginkoper Paramedische Zorg - Fysiotherapie

  • 36 uur per week
  • Tussen € 3201,- en € 5091,-
  • Eindhoven

Paramedische zorg en met name fysiotherapie speelt een belangrijke rol in het keuzeproces van onze klanten voor een zorgverzekering. Doorslaggevend hierbij is de mate en wijze waarop fysiotherapie wordt vergoed. Hoe vertaal jij de zinnige zorg strategie waarbij je de samenwerking met aanbieders opzoekt en tegelijkertijd de klant voorziet van een aantrekkelijk aanvullend pakket?
 

Jouw werk

Als Zorginkoper paramedische zorg ben je van A tot Z verantwoordelijk voor het dossier fysiotherapie. Een belangrijke rol, want de keuze voor een zorgverzekeraar wordt vaak bepaald door de aanvullende verzekering waar fysiotherapie een belangrijk onderdeel van uitmaakt. Het is dan ook  jouw werk om deze zorg in te kopen tegen de juiste prijs en voorwaarden. In deze tijd gaat het echter niet alleen meer om hard onderhandelen, maar juist om met hart voor zinnige zorg samen te werken en het creëren van  onderling vertrouwen. Bijvoorbeeld door te komen tot zinnige zorg waarbij de onze klant centraal staat.

Naast zorginkoper ben je dan ook relatiemanager die op vernieuwende wijze samenwerking zoekt met zorgaanbieders. Jij weet precies wat de behoeften van fysiotherapie-aanbieders zijn en zorgt dat wij onze service daar toonaangevend op aansluiten. Je hebt te maken met een complex werkveld waarbij je het inkoopbeleid mede ontwikkelt en afstemt met VGZ stakeholders zoals beleid, klantmissieteams èn met externe stakeholders zoals beroepsverenigingen of individuele zorgaanbieders. Vervolgens zorg je voor de vertaling vanuit beleid naar de overeenkomsten en het digitale aanbod richting beroepsgroepen.

Uiteraard doe je dit alles niet alleen. Samen realiseer je de zorginkoop van een flink aantal zorgsoorten in heel Nederland. Binnen dit team speel jij een cruciale rol vanuit jouw vakkundigheid, talent en drive om resultaten te boeken. Jij maakt het team beter, het team maakt jou beter. Samen dragen jullie bij aan zinnige, betaalbare zorg.
 

Jouw ervaring

Voor deze functie zijn we op zoek naar een ondernemende, creatieve en klantgerichte collega. Breng jij het volgende met je mee?

●    vanaf hbo+ werk- en denkniveau;
●    een opleiding in de richting van bedrijfskunde of zorgmanagement heeft de voorkeur;
●    3 – 5 jaar (zorg)inkoopervaring;
●    ervaring met agile en projectmatig werken;
●    NEVI I en bij voorkeur ook NEVI II certificering;
●    aantoonbaar bedrijfsmatig inzicht; 
●    affiniteit met fysiotherapie.

Stilstand is achteruitgang, jij wilt continu verbeteren en neemt graag het voortouw om innovatie te realiseren. Doelen stellen, prioriteiten bepalen en de koers daar naartoe uitstippelen is voor jou geen enkel probleem. Je werkt altijd met de wetenschap dat Coöperatie VGZ een maatschappelijke rol heeft, in een speelveld dat aan verandering onderhevig is. Net als wij wil jij de organisatie van zorg en daarmee de toegankelijkheid, kwaliteit en betaalbaarheid daarvan verbeteren. Jij gaat dan ook voor win-win-samenwerkingen op lange termijn.
 

Jouw toekomst

Vanaf je eerste werkdag als Zorginkoper bij Coöperatie VGZ, ben je onderdeel van een divers team dat werkt aan het zinnig en betaalbaar houden van de zorg in Nederland. Een spannende weg, die van je vraagt dat je niet alleen nieuwe oplossingen ziet, maar deze ook met gezond verstand weet uit te voeren.

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als moderne, ambitieuze marktleider investeren we dan ook in jouw kracht, ontwikkeling en persoonlijke leiderschap. En in slimmer en flexibeler werken. Daarnaast reis je gratis met de trein en profiteren je eventuele gezinsleden net als jij van collectieve verzekeringen.

Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door jezelf te blijven ontwikkelen, lef te tonen en verschil te maken, in een wereld die voortdurend verandert.

Deze vacature staat zowel in- als extern uit.

Jouw sollicitatie

Is het inkopen van fysiotherapie, maar ook opbouwen van vernieuwende, win-win-samenwerkingen met zorgaanbieders echt jouw werk? Solliciteer dan via onderstaande knop.
 

Bart Groeliken

Bart Groeliken

Recruiter
06-18252802
b.groeliken@vgz.nl