Jouw nieuwe baan bij VGZ?

Microsoft 365 Specialist

 • 38 uur per week
 • Tussen € 2932,- en € 4579,-
 • Arnhem

Hoe zorg jij ervoor dat wij alle toepassingen en services van Microsoft 365 op een zinnige manier in gebruik nemen en door ontwikkelen, zodat jouw collega’s hun werk goed kunnen doen?

Jouw werk

Als Microsoft 365 Specialist maak je onderdeel uit van het multidisciplinaire Microsoft 365 Team. Jullie doel? Een soepele overgang naar Microsoft 365 en het gefaseerd in beheer nemen van alle toepassingen en services, zoals Office, SharePoint Online, Microsoft Teams en Power Apps. Naast het beheer richten jullie je op het continu verder ontwikkelen van onze werkplekken.

Hierbij lever jij een bijdrage aan complexe projecten en innovaties, zoals het ontwikkelen van een medewerkers App,  een extranet voor onze Alliantiepartners, het opleiden en trainen van coördinatoren en kerngebruikers,  Data Migratie en het opstellen van een Governance plan. Af en toe kun je te maken krijgen met tweedelijns supportwerkzaamheden, maar je houd je vooral bezig met het:
 
 • vertalen van businesswensen naar gemeenschappelijk gedragen requirements op applicatie- of systeemniveau;
 • uitvoeren van risico- & impactanalyses en het communiceren van de resultaten daarvan aan betrokkenen;
 • vertalen van requirements naar oplossingen en van daaruit naar behapbare werkpakketten;
 • opstellen van een functioneel ontwerp dat voor alle partijen duidelijk en relevant is;
 • delen van kennis en inzichten met collega’s en belanghebbenden;
 • het aankaarten, oppakken en doorvoeren van verbeteringen in applicaties, systemen of de werkwijze.
Uiteraard doe je dit alles niet alleen, maar in nauwe samenwerking met Functioneel beheerders, Business Management, Leveranciersmanagement en gebruikers. Binnen jouw  multidisciplinair team is veel ruimte voor jouw talent, kennis en drive om resultaten te behalen. Jij maakt het team beter, het team maakt jou beter. Samen zorgen jullie voor uitstekend ingerichte werkplekken.
 

Jouw ervaring

Voor deze functie zijn we op zoek naar een ervaren collega die beschikt over een scherpe analytische blik. Jij brengt daarnaast het volgende met je mee:
 
 • een hbo-diploma, liefst in de richting van Informatica;
 • kennis en ervaring op het gebied van ITIL, ASL, IREB, Agile, Scrum, Kanban;
 • diepgaande kennis van en ervaring met Office 365. Van SharePoint tot Powerapps, jij kent álle onderdelen en weet hoe ze samenhangen;
 • een heldere visie op het gebruik en de inrichting van Microsoft 365 en werkplekken;
 • aantoonbare ervaring met SharePoint Online inrichting / configuratie;
 • governance kennis.
Stress komt in jouw woordenboek niet voor en je schaakt zonder moeite op meerdere borden tegelijk. In zelfsturende teams ben jij dan ook prima op je plek en je neemt graag een voortrekkersol. Dankzij jouw heldere manier van communiceren, weet je zaken op een prettige manier gedaan te krijgen van anderen.
Daarnaast ben je een bruggenbouwer die mensen graag verder helpt met een solide oplossing. Jij rust dan ook niet voordat je weet welke oplossing het beste bijdraagt aan de doelstellingen van alle partijen. Verbanden leggen is voor jou een automatisme en je durft buiten de gebaande paden te treden.
 
 

Jouw toekomst

Vanaf je eerste werkdag als Microsoft 365 Specialist bij Coöperatie VGZ, ben je onderdeel van een divers team dat werkt aan het zinnig en betaalbaar houden van de zorg in Nederland. Een spannende weg, die van je vraagt dat je niet alleen nieuwe oplossingen ziet, maar deze ook met gezond verstand weet uit te voeren.

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als moderne, ambitieuze marktleider investeren we dan ook in jouw kracht, ontwikkeling en persoonlijke leiderschap. En in slimmer en flexibeler werken. Daarnaast reis je gratis met de trein en profiteren je eventuele gezinsleden net als jij van collectieve verzekeringen.
Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door jezelf te blijven ontwikkelen, lef te tonen en verschil te maken, in een wereld die voortdurend verandert.

Jouw sollicitatie

Is het inrichten en door ontwikkelen van onze werkplekken op basis van Microsoft 365 echt jouw werk? Solliciteer dan voor via onderstaande knop.
 

Astrid van Dijk

Astrid van Dijk

Recruiter
06 - 47 09 02 17
a.vandijk@vgz.nl