Jouw nieuwe baan bij VGZ?

Marketeer - Specialisatie Doelgroep marketing

 • 38 uur per week
 • Tussen € 2696,- en € 3964,-
 • Arnhem

Zomaar iets de wereld in gooien, daar bereik je weinig mee dat weet jij als geen ander. Maar hoe zorg jij ervoor dat de marketingacties aansluiten bij de behoeften van de verzekerden?

Jouw werk

Als Expert Doelgroep- en Propositieontwikkeling ben je als marketeer binnen je scrumteam ‘klantmissie Aanvullende verzekeringen’ mede verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van innovatieve proposities die bijdragen aan kwalitatieve en betaalbare zorg voor onze klanten op het gebied van Aanvullende verzekeringen. Je hebt oog voor kansen in de markt. Je draagt proactief bij vanuit klant-, markt-, politieke- én je eigen inzichten om elke dag de klant nog meer te verrassen met waardevolle proposities of propositie-verbeteringen. Je streeft naar superieure klantbeleving.

Je werkt in een multidisciplinair scrumteam met verschillende disciplines zoals content, operatie, productmanagement en zorg. Daarnaast werk  ook nauw samen met  collega’s van andere afdelingen en teams zoals de andere klantmissies, Business Intelligence, Datacare, Corporate communicatie, Zorginkoop en Finance.  
Naast je dagelijkse werkzaamheden in je scrumteam maak je organisatorisch gezien deel uit van het team Doelgroep- en Propositieontwikkeling. Het team Doelgroep- en Propositieontwikkeling is dé plek waar jij jouw vakkennis deelt én verder ontwikkelt en uitbreidt samen met andere experts en jouw Expertleider.
 

Jouw ervaring

 • Minimaal een HBO werk- en denkniveau;
 • 0 – 2 jaar werkervaring;
 • Je hebt een passie voor het vak: je bent een gedreven marketeer met up-to-date kennis;
 • Ervaring opgedaan bij (zorg)verzekeraar, bank, energiebedrijven, Telekom of  Zakelijke dienstverlening is een prë;
 • Wereldverbeteraar, passie voor de zorg/mens;
 • Klantgerichtheid is een voorwaarde;
 • Je bent wendbaar, staat open voor verandering en gaat mee in de veranderende omgeving waar het zorgveld aan onderhevig is;
 • Je hebt een stevige en energieke persoonlijkheid, je geeft het vertrouwen dat je de ‘klus kunt klaren’, je bent professioneel, nieuwsgierig, organisatiesensitief, enthousiast, pragmatisch, teamspeler  en met een resultaatgerichte instelling.

Jij realiseert je dat de markt waarin wij als zorgverzekeraar opereren aan politieke en publieke invloed onderhevig is. Dat onze koers daardoor ineens kan wijzigen is voor jou geen probleem. Jij bent gewend om Agile te werken en zoekt steeds opnieuw naar het beste resultaat. Daarbij hou je altijd in je achterhoofd dat Coöperatie VGZ een maatschappelijke verantwoordelijkheid heeft. Die neem jij net zo serieus als wij.

Het volledige sollicitatieproces voor deze vacature bestaat uit een 2 tal gesprekken. Aanvullend op de gesprekken worden assessments ingezet om vaardigheden en competenties te toetsen.

Jouw toekomst

Vanaf je eerste werkdag als Expert Marketeer bij Coöperatie VGZ, ben je onderdeel van een divers team dat werkt aan het zinnig en betaalbaar houden van de zorg in Nederland. Een spannende weg, die van je vraagt dat je niet alleen nieuwe oplossingen ziet, maar deze ook met gezond verstand weet uit te voeren.

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als moderne, ambitieuze marktleider investeren we dan ook in jouw kracht, ontwikkeling en persoonlijke leiderschap. En in slimmer en flexibeler werken. Daarnaast reis je gratis met de trein van en naar je werk en profiteren je eventuele gezinsleden net als jij van collectieve verzekeringen.

Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door jezelf te blijven ontwikkelen, lef te tonen en verschil te maken, in een wereld die voortdurend verandert.
 

Jouw sollicitatie

Zorg jij ervoor dat geïnteresseerden ook verzekerden worden? En kun jij ook uit de voeten met propositieontwikkeling en -realisatie, service design en omnichannel management? Solliciteer dan voor vrijdag 2 februari via onderstaande knop. Na deze datum ontvang je van ons een reactie op je sollicitatie.

Mattanja Schuijl

Mattanja Schuijl

Recruiter
06-38783518
m.schuijl@vgz.nl